Misi API verbinden

Misi is een fulfillment partij waarbij je onder andere opslag, voorraadbeheer en verschillende verwerkingsprocessen kan uitbesteden. Daarnaast verzorgen ze ook nog andere randzaken zoals mailings, financiele en actie fulfillments.

De Misi API koppelen

Door gebruik te maken van de Misi API heb je de mogelijkheid om verschillende processen met elkaar te laten verbinden. Verbind deze bijvoorbeeld met je e-mail marketing software, waardoor je automatische berichten kan versturen naar je klanten. Of verbind 'm met je boekhoudpakket, waardoor je betalingen zonder handmatige handelingen kan verwerken en bijvoorbeeld weer kan doorspelen naar je HR/salaris systeem. Waar jij ook de mogelijkheid ziet om data met elkaar te laten uitwisselen, wij kunnen het voor je realiseren.

Haal meer uit je Misi omgeving

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je een eigen custom software hebt naast je Misi omgeving. Deze kunnen wij ook met elkaar laten communiceren. Zolang de software digitaal te vinden is, kunnen wij ze met elkaar verbinden. Dit doen we niet alleen snel, maar ook veilig. Ieder stukje data dat wordt uitgewisseld tussen pakket A en B gaat langs een volledig beveiligde route. Op deze manier wordt jouw data niet alleen foutloos verwerkt, maar ook volledig versleuteld. Zo hou je weer genoeg tijd over om je te richten op je core-business.

Verbind je API

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van API koppelingen met Misi. Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Koppelen met Misi was nog nooit zo simpel

Benieuwd wat een API koppeling met Misi voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen