Misi

Home > Misi

Uit dezelfde categorie:

Misi is een fulfillment partij waarbij je onder andere opslag, voorraadbeheer en verschillende verwerkingsprocessen kan uitbesteden. Daarnaast verzorgen ze ook nog andere randzaken zoals mailings, financiele en actie fulfillments.

De Misi API koppelen

Door gebruik te maken van de Misi API heb je de mogelijkheid om verschillende processen met elkaar te laten verbinden. Verbind deze bijvoorbeeld met je e-mail marketing software, waardoor je automatische berichten kan versturen naar je klanten. Of verbind ‘m met je boekhoudpakket, waardoor je betalingen zonder handmatige handelingen kan verwerken en bijvoorbeeld weer kan doorspelen naar je HR/salaris systeem. Waar jij ook de mogelijkheid ziet om data met elkaar te laten uitwisselen, wij kunnen het voor je realiseren.

Haal meer uit je Misi omgeving

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je een eigen custom software hebt naast je Misi omgeving. Deze kunnen wij ook met elkaar laten communiceren. Zolang de software digitaal te vinden is, kunnen wij ze met elkaar verbinden. Dit doen we niet alleen snel, maar ook veilig. Ieder stukje data dat wordt uitgewisseld tussen pakket A en B gaat langs een volledig beveiligde route. Op deze manier wordt jouw data niet alleen foutloos verwerkt, maar ook volledig versleuteld. Zo hou je weer genoeg tijd over om je te richten op je core-business.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.