Mollie API koppelen

Als je online betalingen wilt ontvangen, bijvoorbeeld vanuit je webshop of middels een link die je meestuurt met je facturen, dan is Mollie al snel een partij waar je terecht komt. Mollie kenmerkt zich door een scherpe prijsstelling, een breed aanbod aan betaalmethodes en een snel en simpel proces om klant te worden zonder vaste periodieke kosten. Wij hebben de afgelopen jaren tientallen koppelingen gemaakt met het systeem van Mollie voor bijvoorbeeld het afhandelen van iDeal of creditcard betalingen. Dankzij de krachtige API van Mollie zijn de mogelijkheden eindeloos.

Online iDeal betalingen

Een webshop voor de Nederlandse markt zonder iDEAL betaling is eigenlijk niet meer voor te stellen. Gebruiksvriendelijk, supersnel, veilig en zekerheid over de betaling zijn belangrijke redenen om voor deze methode te kiezen. Mollie biedt voor een scherpe vaste prijs online betalingen aan, onder andere via iDEAL. Wij zorgen ervoor dat het werkt in jouw website of applicatie.

Koppeling Mollie iDeal en creditcard

Direct online betalingen ontvangen en verwerken in je backoffice of boekhoudpakket? Dat realiseren wij eenvoudig, dankzij de API-koppelingen met het systeem van Mollie.

Benieuwd welke betaalmethodes ze eigenlijk allemaal bieden? Bekijk dan de laatste informatie over ondersteunde methodes en bijbehorende tarieven. Klinkt goed hè? Benieuwd of een Mollie koppeling ook voor jouw onderneming het handigst is? Met onze ervaring in tientallen online betaalplatformen adviseren we je met groot plezier over de voor- en nadelen van de diverse platforms.

Weten wat een API koppeling voor jou kan doen?

Vertel ons meer over jouw omgeving en wensen, dan kijken we samen hoe wij voor jouw organisatie het beste uit een API koppeling met Mollie kunnen halen. Dankzij onze ervaring met de Mollie API kunnen wij vaak meer bereiken met een koppeling dan je verwacht.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Wacht daarom niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan en kijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Vraag direct een offerte aan
divider

Voorbeelden van API's waar wij mee werken