Mollie API koppelen

Als je online betalingen wilt ontvangen, bijvoorbeeld vanuit je webshop of middels een link die je meestuurt met je facturen, dan zit je met de betaalmethodes van Mollie (vrijwel) altijd goed.

Mollie kenmerkt zich door een scherpe prijsstelling, een breed aanbod aan betaalmethodes en een snel en simpel proces om klant te worden zonder vaste periodieke kosten. Wij hebben de afgelopen jaren tientallen koppelingen gemaakt met het systeem van Mollie voor bijvoorbeeld het afhandelen van iDeal of creditcard betalingen. Dankzij de krachtige API van Mollie zijn de mogelijkheden eindeloos.

Online iDeal betalingen

Een webshop zonder iDeal is niet voor te stellen. Gebruiksvriendelijk, supersnel, veilig en zekerheid over de betaling zijn belangrijke redenen om voor iDeal betalingen te kiezen. Mollie biedt voor een scherpe vaste prijs online betalingen aan via o.a. iDeal en tal van andere (internationale) betaalmethode. Wij koppelen jouw software aan Mollie zodat betalingen direct verwerkt worden in je webwinkel of administratie. Snel, veilig en zonder het risico op fouten.

Koppeling Mollie iDeal en creditcard

Direct online betalingen ontvangen en verwerken in je backoffice of boekhoudpakket? Dat realiseren wij eenvoudig, dankzij de API-koppelingen met het systeem van Mollie.

Benieuwd welke betaalmethodes ze naast iDeal nog meer bieden? Lees alles over hun betaalmethodes en tarieven op de website van Mollie. Klinkt goed hè? Benieuwd of een Mollie koppeling ook voor jouw onderneming het handigst is? Met onze ervaring in tientallen online betaalplatformen adviseren we je met groot plezier over de voor- en nadelen van de diverse platforms.

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van API koppelingen met Mollie. Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Koppelen met Mollie was nog nooit zo simpel

Benieuwd wat een API koppeling met Mollie voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen