Mollie API koppelen

Als je online betalingen wilt ontvangen, bijvoorbeeld vanuit je webshop of middels een link die je meestuurt met je facturen, dan is Mollie al snel een partij waar je terecht komt. Mollie kenmerkt zich door een scherpe prijsstelling, een breed aanbod aan betaalmethodes en een snel en simpel proces om klant te worden zonder vaste periodieke kosten. Wij hebben de afgelopen jaren tientallen koppelingen gemaakt met het systeem van Mollie voor bijvoorbeeld het afhandelen van iDEAL of creditcardbetalingen. Dankzij de krachtige API van Mollie zijn de mogelijkheden eindeloos.

Online iDEAL betalingen

Een webshop voor de Nederlandse markt zonder iDEAL betaling is eigenlijk niet meer voor te stellen. Gebruiksvriendelijk, supersnel, veilig en zekerheid over de betaling zijn belangrijke redenen om voor deze methode te kiezen. Mollie biedt voor een scherpe vaste prijs online betalingen aan via onder andere iDEAL. Wij zorgen ervoor dat het werkt in jouw website of applicatie.

Koppeling Mollie iDEAL en creditcard

Direct online betalingen ontvangen en verwerken in je backoffice of boekhoudpakket? Het is allemaal mogelijk dankzij de API-koppelingen met het systeem van Mollie welke wij voor u kunnen realiseren. Benieuwd welke betaalmethodes ze eigenlijk allemaal bieden? Kijk dan even hier voor de laatste informatie over ondersteunde methodes en bijbehorende tarieven. Klinkt goed hé? Benieuwd of een Mollie koppeling ook voor uw bedrijf het handigste is? Wij hebben ervaring met tientallen online betaalplatformen en adviseren u met groot plezier over de voor en nadelen van de diverse platforms.

Meer weten?

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor een korte brainstorm of een vrijblijvend voorstel.

Voorbeelden van API's waar wij mee werken