Optimaliseer je bedrijfsproces met een Mollie API-koppeling

Voor het ontvangen van online betalingen zit je met de Mollie (API) altijd goed. Bijvoorbeeld via je webshop of middels een meegestuurde factuur link.

Deze zeer diverse betaalmethode kenmerkt zich voornamelijk door een scherpe prijsstelling. Maar het biedt ook een breed aanbod aan betaalmethodes en een snel, simpel proces om klant te worden. Daarbij komt ook nog dat het zonder vaste periodieke kosten is. Scheelt weer onderaan de streep.

Wij hebben de afgelopen jaren tientallen koppelingen gemaakt met het systeem van Mollie. Onder andere voor het afhandelen van iDeal of creditcard betalingen. Als groeiende ondernemer staat of breekt jouw cashflow immers op betrouwbaar betaalsysteem. Dankzij de krachtige API van Mollie kunnen we alles voor je realiseren.

iDeal betalingen

Een webshop zonder iDeal is niet meer voor te stellen. Het is gebruiksvriendelijk, supersnel en veilig. De betalingszekerheid is ook een belangrijke redenen om voor iDeal betalingen te kiezen. Voor een scherpe vaste prijs biedt Mollie online betalingen aan via iDeal en tal van andere (internationale) betaalmethodes.

Wil jij ook zo’n verbinding leggen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij koppelen jouw software aan Mollie zodat je bijvoorbeeld betalingen direct verwerkt worden. Onder andere in je webwinkel of administratie. Snel, veilig en zonder het risico op fouten.

Mollie API koppelen

Direct online betalingen ontvangen en verwerken in je backoffice of boekhoudpakket? Dat realiseren wij eenvoudig. Wij weten als geen ander hoe divers de API is van Mollie en wat je er allemaal mee kan. De opties zijn eindeloos!

Benieuwd welke betaalmethodes ze naast iDeal nog meer bieden? Lees alles over hun betaalmethodes en tarieven op de website van Mollie. Klinkt goed hè?

Benieuwd of een Mollie koppeling ook voor jouw onderneming het handigst is? Met onze ervaring in tientallen online betaalplatformen adviseren we je met groot plezier over de vele voordelen van een passende Mollie verbinding met jouw software. Neem vandaag nog contact op met onze API experts en wij helpen je graag op weg.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Mollie te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Mollie. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales