Mollie

Home > Mollie

Uit dezelfde categorie:

Voor het ontvangen van online betalingen zit je met de Mollie (API) altijd goed. Bijvoorbeeld via je webshop of middels een meegestuurde factuur link.

Deze zeer diverse betaalmethode kenmerkt zich voornamelijk door een scherpe prijsstelling. Maar het biedt ook een breed aanbod aan betaalmethodes en een snel, simpel proces om klant te worden. Daarbij komt ook nog dat het zonder vaste periodieke kosten is. Scheelt weer onderaan de streep.

Wij hebben de afgelopen jaren tientallen koppelingen gemaakt met het systeem van Mollie. Onder andere voor het afhandelen van iDeal of creditcard betalingen. Als groeiende ondernemer staat of breekt jouw cashflow immers op betrouwbaar betaalsysteem. Dankzij de krachtige API van Mollie kunnen we alles voor je realiseren.

iDeal betalingen

Een webshop zonder iDeal is niet meer voor te stellen. Het is gebruiksvriendelijk, supersnel en veilig. De betalingszekerheid is ook een belangrijke redenen om voor iDeal betalingen te kiezen. Voor een scherpe vaste prijs biedt Mollie online betalingen aan via iDeal en tal van andere (internationale) betaalmethodes.

Wil jij ook zo’n verbinding leggen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij koppelen jouw software aan Mollie zodat je bijvoorbeeld betalingen direct verwerkt worden. Onder andere in je webwinkel of administratie. Snel, veilig en zonder het risico op fouten.

Mollie API koppelen

Direct online betalingen ontvangen en verwerken in je backoffice of boekhoudpakket? Dat realiseren wij eenvoudig. Wij weten als geen ander hoe divers de API is van Mollie en wat je er allemaal mee kan. De opties zijn eindeloos!

Benieuwd welke betaalmethodes ze naast iDeal nog meer bieden? Lees alles over hun betaalmethodes en tarieven op de website van Mollie. Klinkt goed hè?

Benieuwd of een Mollie koppeling ook voor jouw onderneming het handigst is? Met onze ervaring in tientallen online betaalplatformen adviseren we je met groot plezier over de vele voordelen van een passende Mollie verbinding met jouw software.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.