Optimaliseer je bedrijfsproces met een Maxxton API-koppeling

Newyse is een geïntegreerd softwaresysteem welke zich onderscheid op basis van haar hoogstaande kwaliteit en uitgebreid aantal modules en functionaliteiten. Het pakket is tevens meertalig. Newyse is tot stand gekomen door intensieve samenwerking met bedrijven als Cap Gemini, Oracle, Erasmus Universiteit en diverse bedrijven uit de doelmarkt. We zijn ruim bekend met de (SOAP) Newyse Maxxton API en kunnen deze koppelen aan jouw website.

Newyse Maxxton API connectie maken

Niet alleen hebben we ervaring met het prachtige platform van Newyse, we werken ook breder dan dat. Zo kunnen we bijvoorbeeld een ‘schil’ maken die om dit platform draait zodat bepaalde processen en datasets lokaal worden opgeslagen. Enerzijds om bijvoorbeeld jouw dataset te verrijken met data die niet thuis hoort in Newyse en anderzijds om de performance van jouw applicatie te verhogen.

Verbinden met Newyse van Maxxton

Het leggen van een goede connectie die veilig, stabiel en doordacht is kan je veel geld opleveren en wij kunnen je daarbij van dienst zijn. Niet alleen door onze kennis van deze API, maar omdat wij met je mee kunnen denken en je actief kunnen adviseren om zo alle mogelijke kansen te benutten. Daarnaast hebben wij ook ervaring met de API’s van andere partijen in de recreatie en boekingsbranche, dus wij kunnen je data ook eenvoudig laten samenkomen op één site.

Aan de slag met je data

Het koppelen van de Maxxton Newyse API is voor ons dus bekend terrein. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring met het leggen van diverse API-koppelingen. Zo bieden wij vele mogelijkheden voor jouw online bedrijfstools en toebehoren. Wel zo prettig.

En naast dat we de toepassingen verwerken, advsieren wij hier ook in. Wil jij weten of jouw software en data uit te breiden is met een API? Jij vertelt ons jouw wensen en de software, dan gaan wij er mee aan de slag. Neem dus snel contact op!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Maxxton te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Maxxton. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales