Api koppeling van Nmbrs

Nmbrs is een HR- en payroll softwareleverancier voor de Nederlandse en Zweedse markt. De functies in dit programma hebben een nadruk op de rol van HR. Verder biedt Nmbrs de nodige oplossingen die komen kijken bij HR dienstverlening op een laagdrempelige manier.

Software koppelen aan Nmbrs

Middels de open API kunnen wij met gemak verschillende applicaties koppelen met jouw Nmbrs omgeving. Verbind bijvoorbeeld jouw boekhouding, SMS systeem of mailing software met Nmbrs. Ook kunnen we de al bestaande functies uitbreiden en laten uitlezen in je custom bedrijf CMS, geheel beveiligd en zeer snel.

Zoals Nmbrs zelf zegt, is hun software al uit te breiden met meer dan 100 andere applicaties. Maar daarbuiten zijn altijd nog veel meer mogelijkheden en applicaties die uniek zijn voor jouw onderneming. Staat jouw API/software niet tussen de uitbreid mogelijkheden van Nmbrs? Niet getreurd, wij kennen de mogelijkheden en functies van een API-koppeling. Dus als een API bestaat, kunnen wij deze verbinden (met Nmbrs.)

Nmbrs API koppeling

Maak je nog gebruik van een oud Payroll systeem of ben je continu bezig om informatie van het ene programma over te nemen in Nmbrs? Handmatige handelingen zijn veel voorkomende acties die (zeker als het gaat om salarisverwerking) liever worden ontweken vanwege hun foutgevoeligheid. Een API die de verbinding maakt tussen je oude software en die van bijvoorbeeld Nmbrs biedt hierin de oplossing.

Informatie wat ingevoerd is in programma X wordt automatisch uitgelezen in Nmbrs en kan desgewenst weer worden doorgespeeld naar een andere API of applicatie naar keuze. De mogelijkheden zijn eindeloos! Jij vertelt ons wat jouw idee is, dan werken wij 'm uit in een perfecte API koppeling.

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van API koppelingen met Nmbrs. Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Koppelen met Nmbrs was nog nooit zo simpel

Benieuwd wat een API koppeling met Nmbrs voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen