Payconiq API koppelen

Met één gratis app alles kunnen betalen, van winkels en webshops tot onderling met je vrienden en dat in combinatie met elke bank. Dankzij het systeem waarmee je QR codes scant, kun je dus ook van de app gebruik maken wanneer er geen pinterminals zijn.

Dat betalen met je mobiel de toekomst is, dat weten we allemaal. Maar dat de intergratie tussen betaalsystemen en andere applicaties (zoals je boekhouding, payroll of webshop) nog veel sneller kan, ligt niet overal in het collectief geheugen. En dat terwijl het zo simpel is als een API koppeling.

De Payconiq API koppeling

Zo kan je met een eerdergenoemde koppeling ervoor zorgen dat een betaling via Payconig direct wordt verwerkt in je boekhoudsoftware, een e-mail met een betaalverwerking naar je klant wordt verstuurd óf een aankoop razendsnel wordt doorgestuurd en verwerkt in je webshop (én retailsysteem). Zomaar enkele voorbeelden die dit mogelijk maakt. Dus nooit meer handmatig je aankopen verwerken in je CRM of je boekhouding nalopen op iedere Payconiq verwerking.

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van API koppelingen met Payconiq. Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Koppelen met Payconiq was nog nooit zo simpel

Benieuwd wat een API koppeling met Payconiq voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen