Payconiq

Home > Payconiq

Uit dezelfde categorie:

Met één gratis app alles kunnen betalen, van winkels en webshops tot onderling met je vrienden en dat in combinatie met elke bank. Dankzij het systeem waarmee je QR codes scant, kun je dus ook van de app gebruik maken wanneer er geen pinterminals zijn. Kortom, met de Payconiq API kan je al snel vele kanten op.

Dat betalen met je mobiel de toekomst is, dat weten we allemaal. Maar dat de intergratie tussen betaalsystemen en andere applicaties (zoals je boekhouding, payroll of webshop) nog veel sneller kan, ligt niet overal in het collectief geheugen. En dat terwijl het zo simpel is als een API koppeling.

De Payconiq API koppeling

Zo kan je met een eerdergenoemde koppeling ervoor zorgen dat een betaling via Payconig direct wordt verwerkt in je boekhoudsoftware, een e-mail met een betaalverwerking naar je klant wordt verstuurd óf een aankoop razendsnel wordt doorgestuurd en verwerkt in je webshop (én retailsysteem). Zomaar enkele voorbeelden die dit mogelijk maakt. Dus nooit meer handmatig je aankopen verwerken in je CRM of je boekhouding nalopen op iedere Payconiq verwerking.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.