Optimaliseer je bedrijfsproces met een Peppol API-koppeling

Peppol is een beveiligd netwerk waarmee je onder andere e-facturen en inkooporders internationaal kan ontvangen en verzenden. De hiervoor beschikbare Peppol API (REST) biedt de mogelijkheid om facturen te sturen naar ieder beschikbaar e-facturatienetwerk.

Koppelen met de API van Peppol

Door je facturen te versturen middels Peppol beveilig je je facturatie verkeer en worden deze keurig afgeleverd bij jouw klanten en zakelijke relaties. Helaas kan het voor de gemiddelde gebruiker een enorme klus zijn dit (zelf) te realiseren. Dankzij onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen en aanleggen van diverse API koppelingen configureren wij de API van Peppol precies zoals jij dat wilt.

Naast dat we de API voor je opzetten (en verbinden met jouw software) zorgen we er ook voor dat deze data-uitwisseling altijd veilig plaatsvindt. Vanaf het moment dat jouw facturatie langs verloopt Peppol beschik je over een foutloze, veilige en snelle methode waarmee je facturen altijd goed aankomen. Het enige wat jij hoeft te doen, is ons voorzien van de juiste API gegevens en wij doen de rest.

Aan de slag met je data

Het koppelen van de Peppol API is voor ons dus bekend terrein. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring hebben met het leggen van boekhouding-koppelingen. Zo bieden wij vele mogelijkheden voor jouw boekhouding en toebehoren. Wel zo prettig.

En naast dat we de toepassingen verwerken, advsieren wij hier ook in. Wil jij weten of jouw data uit te breiden is met een passende API? Jij vertelt ons jouw wensen en de software, dan gaan wij er mee aan de slag. Neem dus snel contact op!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Peppol te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Peppol. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales