Peppol

Home > Peppol

Uit dezelfde categorie:

Peppol is een beveiligd netwerk waarmee je onder andere e-facturen en inkooporders internationaal kan ontvangen en verzenden. De hiervoor beschikbare REST-API biedt de mogelijkheid om facturen te sturen naar ieder beschikbaar e-facturatienetwerk.

Koppelen met de API van Peppol

Door je facturen te versturen middels Peppol beveilig je je facturatie verkeer en worden deze keurig afgeleverd bij jouw klanten en zakelijke relaties. Helaas kan het voor de gemiddelde gebruiker een enorme klus zijn dit (zelf) te realiseren. Dankzij onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen en aanleggen van diverse API koppelingen configureren wij de API van Peppol precies zoals

Veilig en foutloos

Naast dat we de API voor je opzetten (en verbinden met jouw software) zorgen we er ook voor dat deze data-uitwisseling altijd veilig plaatsvindt. Vanaf het moment dat jouw facturatie verloopt langs Peppol beschik je over een foutloze, veilige en snelle methode waarmee je facturen altijd goed aankomen. Het enige wat jij hoeft te doen is ons voorzien van de juiste API gegevens en wij doen de rest.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.