Picqer

Home > Picqer

Uit dezelfde categorie:

Picqer is een online software tool voor het beheren van je magazijn, gespecialiseerd in webwinkels. Van slim inkopen tot het verwerken en verzenden van je bestellingen. Door gebruik te maken van Picqer beheer je je magazijn met gemak en verstuur je bestellingen veel sneller dan via traditionelere methodes. Zo wordt alles binnen jouw magazijn eenvoudig ondersteund met één app.

Picqer API koppelen

Naar eigen zeggen gaat ruim 4% van de totale online bestellingen in Nederland via het magazijnbeheer van Picqer. En dat succes is terecht. Door de efficiente manier van werken is de software een verrijking voor iedere webshop. Maar het kan nog beter: Denk er maar eens aan om deze software te koppelen aan de voorraad van jouw webshop, automatisch orders doorsturen naar jouw boekhouding of berichten ontvangen wanneer er voorraad dreigt op te raken. met een slimme API koppeling kunnen wij dit soort situaties voor je verwezenlijken

Connectie maken met Picqer

De connectie tussen jouw verschillende software pakketten en die van Picqer is eenvoudig gelegd. Met onze uitgebreide ervaring met het koppelen van verschillende systemen en applicaties leggen wij de verbinding waar jij alleen maar van kan dromen. Maar waarom ophouden bij dromen? Wij maken jouw API koppeling graag werkelijkheid; vertel ons wat jij wilt laten verbinden en wij ontwikkelen het voor je.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.