Optimaliseer je bedrijfsproces met een Picqer API-koppeling

Picqer is een online software tool voor het beheren van je magazijn, gespecialiseerd in webwinkels. Van slim inkopen tot het verwerken en verzenden van je bestellingen. Door gebruik te maken van Picqer beheer je je magazijn met gemak en verstuur je bestellingen veel sneller dan via traditionelere methodes. Zo wordt alles binnen jouw magazijn eenvoudig ondersteund met één app. En dankzij de Picqer API gaan er (voor de al uitgrebreide software) nóg meer deuren open.

Bekijk een volledig overzicht van alle mogelijke data verbindingen op de integratie pagina van Picqer.

Picqer API koppelen

Naar eigen zeggen gaat ruim 4% van de totale online bestellingen in Nederland via het magazijnbeheer van Picqer. En dat succes is terecht. Door de efficiente manier van werken is de software een verrijking voor iedere webshop. Maar het kan nog beter: Denk er maar eens aan om deze software te koppelen aan de voorraad van jouw webshop, automatisch orders doorsturen naar jouw boekhouding of berichten ontvangen wanneer er voorraad dreigt op te raken. met een slimme API koppeling kunnen wij dit soort situaties voor je verwezenlijken

Connectie maken met Picqer

De connectie tussen jouw verschillende software pakketten en die van Picqer is eenvoudig gelegd. Met onze uitgebreide ervaring met het koppelen van verschillende systemen en applicaties leggen wij de verbinding waar jij alleen maar van kan dromen. Maar waarom ophouden bij dromen? Wij maken jouw API koppeling graag werkelijkheid; vertel ons wat jij wilt laten verbinden en wij ontwikkelen het voor je. Zo simpel is het.

Aan de slag met je data

Het koppelen van de Picqer API is voor ons dus bekend terrein. Dankzij onze jarenlange ervaring met het leggen van diverse API-koppelingen kunnen we dus alles voor je betekenen. Zo gaan er vele deuren open voor jouw bedrijftools en toebehoren. Wel zo prettig.

En naast dat we de toepassingen verwerken, advsieren wij hier ook in. Wil jij weten of jouw webwinkel(beheer) software uit te breiden is met een API? Jij vertelt ons jouw wensen en de software, dan gaan wij er mee aan de slag. Neem dus snel contact op!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Picqer te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Picqer. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales