SAP Fieldglass API koppelen

SAP Fieldglass is een cloud-based open VMS (Vendor Management Systeem) waarmee je extern personeel beheert. Het platform biedt alle mogelijkheid om mee te schalen in een zogeheten 'verbonden ecoysteem'. Zo maken zij het voor de gebruiker makkelijk om onder andere personeel te vinden, beheren en uit te betalen.

Koppelen met SAP Fieldglass

De API van SAP Fieldglass stelt je in staat om je eigen omgeving of die van SAP volledig in te vullen naar je eigen smaak. Het komt namelijk vaker voor dat een ondernemer gebruik maakt van meerdere systemen en beheerde platformen- SAP Fieldglass is hierin een zeer uitgebreide. Dus waarom zou je dit niet centraliseren naar één systeem? Met een passende API koppeling zorg je ervoor dat de data die in SAP verwerkt wordt, ook kan worden uitgelezen in jouw eigen bedrijfssysteem.

Eenvoudiger beheer dankzij een API koppeling

De voordelen van een goed ingerichte SAP Fieldglass systeem zijn enorm. Het stelt je in staat om op grote schaal kwaliteit te behouden, effientie te vergroten en kosten te besparen. Maar wat als je nog steeds veel tijd kwijt bent om deze data te verwerken? En erger nog, wat als je deze gegevens iedere keer weer handmatig in een ander systeem moet overnemen? Met een goede API koppeling moderniseer je dit proces en wordt toekomstwerk plots realiteit.

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van API koppelingen met Sap Fieldglass. Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Koppelen met SAP Fieldglass was nog nooit zo simpel

Benieuwd wat een API koppeling met SAP Fieldglass voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen