Optimaliseer je bedrijfsproces met een SAP Fieldglass API-koppeling

SAP Fieldglass is een cloud-based open VMS (Vendor Management Systeem) waarmee je extern personeel beheert. Het platform biedt alle mogelijkheid om mee te schalen in een zogeheten ‘verbonden ecoysteem’. Zo maken zij het voor de gebruiker makkelijk om onder andere personeel te vinden, beheren en uit te betalen. De SAP Fieldglass API is ook zeer geschikt voor het uitlezen en koppelen van diverse data.

Koppelen met SAP Fieldglass

De API van SAP Fieldglass stelt je dus in staat om je eigen omgeving of die van SAP volledig in te vullen naar je eigen smaak. Het komt namelijk vaker voor dat een ondernemer gebruik maakt van meerdere systemen en beheerde platformen- SAP Fieldglass is hierin een zeer uitgebreide. Dus waarom zou je dit niet centraliseren naar één systeem? Met een passende API koppeling zorg je ervoor dat de data die in SAP verwerkt wordt, ook kan worden uitgelezen in jouw eigen bedrijfssysteem.

Eenvoudiger beheer dankzij een API koppeling

De voordelen van een goed ingerichte SAP Fieldglass systeem zijn enorm. Het stelt je in staat om op grote schaal kwaliteit te behouden, effientie te vergroten en kosten te besparen. Maar wat als je nog steeds veel tijd kwijt bent om deze data te verwerken? En erger nog, wat als je deze gegevens iedere keer weer handmatig in een ander systeem moet overnemen? Met een goede API koppeling moderniseer je dit proces en wordt toekomstwerk plots realiteit.

Dus heb jij een idee om je software uit te breiden of te verbinden? Onze API experts weten er wel raad mee. Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag bij al jouw software vraagstukken. Niet is ons te gek!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met SAP Fieldglass te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met SAP Fieldglass. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales