Sequoiasoft

Home > Sequoiasoft

Sequoiasoft is een aanbieder van management software, voornamelijk gericht op ziekenhuizen, restaurants, vakantieparken en de wellness industrie. Hoewel gelegen in Frankrijk, is Sequoiasoft een veelzijdige en internationale speler die zich richt op het volledig ontzorgen van hun doelgroep. Hierbij gaat het om de volledige klantreis, van de online boeking tot de check-out.

Connectie met API Sequoiasoft

Wij hebben een enorm uitgebreide ervaring met het koppelen van verschillende boekingssystemen als Sequoiasoft. De mogelijkheden hierin zijn nagenoeg oneindig; iedere vorm van klantenbinding tot afhandeling en verwerking van data behoren tot de mogelijkheden. Van het versturen van e-mails naar nieuwe bezoekers of je boekingen bijhouden in een voor jou op maat gemaakte omgeving: jij verzint het, wij maken het.

Sequoiasoft data verbinden

Door de omgeving van Sequoiasoft via een API koppeling te verbinden met jouw systemen laat je handmatige verwerkingen en onlogische handelingen in het verleden. Zodoende kan je je belangrijkste data en functies overzichtelijk weergeven op één plek. Handig toch? Door de combinatie met de Sequoiasoft omgeving en onze ervaring met verschillende management software, adviseren én implementeren we waar nodig.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met een van onze API experts en vraag naar de mogelijkheden. Wij weten op ieder digitaal (API) vraagstuk wel een passende oplossing. Ook voor jouw situatie.

Meer weten over de API van Sequoiasoft?

Specialist in API koppelingen:

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Samenwerken met APIkoppelingen

Samenwerken met APIkoppelingen? Wat bedoelen julle daar mee? We begrijpen dat dit misschien voor verwarring zorgt. Wij

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.