Optimaliseer je bedrijfsproces met een Sequoiasoft API-koppeling

Sequoiasoft is een aanbieder van management software, voornamelijk gericht op ziekenhuizen, restaurants, vakantieparken en de wellness industrie. Hoewel gelegen in Frankrijk, is Sequoiasoft een veelzijdige en internationale speler die zich richt op het volledig ontzorgen van hun doelgroep. Hierbij gaat het om de volledige klantreis, van de online boeking tot de check-out. Met behulp van de Sequoiasoft API kan je dus nóg meer uit je software halen.

Connectie met de API van Sequoiasoft

Wij hebben een enorm uitgebreide ervaring met het koppelen van verschillende boekingssystemen als Sequoiasoft. De mogelijkheden hierin zijn nagenoeg oneindig; iedere vorm van klantenbinding tot afhandeling en verwerking van data behoren tot de mogelijkheden. Van het versturen van e-mails naar nieuwe bezoekers of je boekingen bijhouden in een voor jou op maat gemaakte omgeving: jij verzint het, wij maken het.

Sequoiasoft data verbinden

Door de omgeving van Sequoiasoft via een API koppeling te verbinden met jouw systemen laat je handmatige verwerkingen en onlogische handelingen in het verleden. Zodoende kan je je belangrijkste data en functies overzichtelijk weergeven op één plek. Handig toch? Door de combinatie met de Sequoiasoft omgeving en onze ervaring met verschillende management software, adviseren én implementeren we waar nodig.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met een van onze API experts en vraag naar de mogelijkheden. Wij weten op ieder digitaal (API) vraagstuk wel een passende oplossing. Ook voor jouw situatie.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Sequoiasoft te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Sequoiasoft. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales