Optimaliseer je bedrijfsproces met een SilvaSoft API-koppeling

Silvasoft is een zeer compleet ERP systeem voor hulp bij boekhouden, facturatie, offertes opstellen, projectbeheer, urenregistratie en meer. Dankzij de vele modules is het pakket ook zeer geschikt om het naar je eigen smaak aan te passen. Heb je alleen boekhouding en sales nodig? Dan zet je die simpel aan, of weer uit natuurlijk. Met de SilvaSoft API gaan er zelf nog meer deuren open. Zo verbind je de SilvaSoft data bijvoorbeeld aan je eigen marketingssoftware of webshop.

Een SilvaSoft API koppeling

Een goed functionerende onderneming zonder een dergelijk ERP systeem als SilvaSoft is nauwelijks meer voor te stellen. Het stelt je in staat om vele gegevens, rapporten en periodieke functies moeiteloos te verwerken. Dat bespaart je niet alleen een heleboel tijd, je hebt ook alles gemakkelijk onder een dak. Dat scheelt weer het nodige zoeken en overnemen tussen verschillende programma’s.

Toch is het niet ondenkbaar dat je buiten SilvaSoft met nog vele andere bedrijfsmatige software in de weer bent. Maar wat als deze omgevingen elkaars data goed kunnen gebruiken? Wat als je jouw betalingen uit je webshop graag gekoppeld ziet aan je boekhouding module? Of misschien wil je wel bepaalde gegevens tonen op een interne, online omgeving? Dat kan simpelweg met een API-koppeling. Zolang de software waartussen je wilt koppelen online te vinden zijn, kunnen wij ermee verbinden. De opties zijn nagenoeg eindeloos!

Verbinden met de SilvaSoft API

Het mag dus duidelijk zijn: SilvaSoft kan een heleboel, maar met een API kan je nog veel meer! Dus mis je nog een bepaalde functie die handig kan zijn voor jouw unieke situatie? Dan bieden wij met een passende API koppeling dé oplossing die jij nodig hebt. Lees data uit of verbind je gegevens waar je maar wilt.

Het grootste voordeel is natuurlijk dat je nooit meer gegevens hoeft over te typen: Alle handmatige handelingen worden zo verleden tijd! Je data blijft simpelweg gecentraliseerd en je houd makkelijker al het overzicht. Zo hou je meer tijd over voor je core-business.

Heeft jouw onderneming ook meer baat bij een overzichtelijk online ecosysteem? Neem contact op en leg je opties voor aan onze API-experts. Zij gaan graag met jou in gesprek over de talloze mogelijkheden van onze data koppelingen.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met SilvaSoft te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met SilvaSoft. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales