Stripe API implementeren

Stripe biedt een unieke infrastructuur voor het online factureren en betalen van abonnementen waarbij hun focus ligt op unieke integratie mogelijkheden. Door te koppelen met de API van Stripe kan je eenvoudig online betalingen doen en facturen uitwisselen.

Implementeren Stripe API

Uniek aan Stripe is hun complete infrastructuur voor het facturen van diensten die periodiek betaald moeten worden. Lever jij diensten op abonnements basis? Dan zorgt Stripe voor de tijdige facturatie en betaling hiervan zodat jij je kunt richten op de dienstverlening.

Daarnaast kun je via Stripe ook normale online betalingen doen via iDeal, credit card, SOFORT en Alipay.

API van Stripe laten koppelen

Stripe zet behoorlijk zwaar in op de ultieme beleving voor je gebruikers. Zeker bij kleine en korte transacties kunnen sommige payment providers nogal in de weg zitten. Denk bijvoorbeeld aan de betaalportalen van banken waarbij je tal van stappen moet doorlopen voor een eenvoudige betaling. Bij Stripe is dat in het eenvoudigste geval een knop waarmee direct de betaling wordt start. Makkelijk, mooi en snel.

Verbind je API

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van API koppelingen met Stripe. Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Koppelen met Stripe was nog nooit zo simpel

Benieuwd wat een API koppeling met Stripe voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen