API Stripe implementeren

Stripe is een -vooral bij programmeurs- populaire payment provider voor creditcards. Ze onderscheiden zich van hun concurrenten door zeer gebruiksvriendelijke interfaces, een API die goed in elkaar zit en vooral eenvoud. Ze ondersteunen een breed scala aan creditcards (o.a. Visa, MasterCard, American Express, JCB, Discover en Diners Club) maar ook bijvoorbeeld Bitcoins en Alipay.

Implementeren Stripe API

Het fijne aan Stripe is dat zij een complete infrastructuur leveren voor abonnementen met automatische periodieke afschrijvingen. Zeker als je een dienst verkoopt die periodiek in rekening moet worden gebracht en meerdere abonnementen kent (qua prijs en geboden diensten); Stripe houdt dit netjes voor je bij. Zo weet je zeker dat iedereen betaalt voor zijn diensten.

API van Stripe laten koppelen

Stripe zet behoorlijk zwaar in op een zo perfect mogelijke beleving voor je klanten. Zeker bij kleine en korte transacties kunnen sommige payment providers nogal in de weg zitten. Denk bijvoorbeeld aan de betaalportaal van banken. De gebruiker wordt via allerlei stappen richting een betaling gestuurd. Bij Stripe is dit in het eenvoudigste geval een button op je site die gelijk de betalings-handeling start. Op de website van Stripe staat bij checkout een prachtig voorbeeld voor het doneren aan Watsi. Eenvoudiger dan dit kan gewoon niet.

Weten wat een API koppeling voor jou kan doen?

Vertel ons meer over jouw omgeving en wensen, dan kijken we samen hoe wij voor jouw organisatie het beste uit een API koppeling met Stripe kunnen halen. Dankzij onze ervaring met de Stripe API kunnen wij vaak meer bereiken met een koppeling dan je verwacht.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Wacht daarom niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan en kijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Vraag direct een offerte aan
divider

Voorbeelden van API's waar wij mee werken