Optimaliseer je bedrijfsproces met een Teamleader API-koppeling

Met de software van Teamleader beheer je eenvoudig al je klanten, projecten en facturen op één plek. Dankzij de uitgebreide intergratie mogelijkheden dankzij de Teamleader API bieden zij al een ruim aanbod aan om mee te verbinden. Je kan er meer dan tweehonderd verschillende software mee verbinden. Er zit dus altijd wel iets tussen voor jouw situatie.

API koppelen van Teamleader

‘Teamleader maakt werk makkelijker’, zo beschrijven zij het in eigen woorden. Door je contracten, offertes en projecten volledig te centraliseren maak je ondernemen ook daadwerkelijk makkelijker. Maar hoe makkelijk is makkelijk? Wat als je nog meer kan toevoegen aan deze omgeving; of juist kan laten uitlezen uit Teamleader?

Stel, je werkt met een boekhoudingpakket waarin je binnenkomende data van Teamleader wilt uitlezen; dat kan met een API koppeling. Of je wilt een betaalomgeving meesturen met je opgestuurde facturen die op zijn beurt weer verbonden is met jouw boekhouding? Ook dat kan.

Wij zeggen altijd: Zolang het online vindbaar is, kunnen wij ermee communiceren.

Experts in management tools

Maak je al een tijdje gebruik van Teamleader, maar mis je nog iets specifieks wat precies aansluit op jouw situatie? Dan bieden wij met een passende API verbinding dé oplossing die jij nodig hebt. Het voordeel is dat je nooit meer data hoeft over te typen of andere handmatige handelingen hoeft te verrichten. Alle gegevens komen samen op één plek en je bent nooit meer aan het schakelen tussen meerdere omgevingen. Directe gevolg: Je houdt veel meer tijd over voor je core-business.

Dus waar wacht je nog op? Ga voor de API-koppeling die jouw onderneming naar een hoger niveau tilt, dankzij de hulp van onze API experts. Wij weten voor iedere situatie wel een passend oplossing. Neem dus snel contact op en ontdek de vele mogelijkheden!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Teamleader te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Teamleader. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales