Teamleader

Home > Teamleader

Uit dezelfde categorie:

Met de software van Teamleader beheer je eenvoudig al je klanten, projecten en facturen op één plek. Dankzij de uitgebreide intergratie mogelijkheden met meer dan 200 applicaties bieden zij al een ruim aanbod aan om mee te verbinden.

API koppelen van Teamleader

‘Teamleader maakt werk makkelijker’, zo beschrijven zij het in eigen woorden. Door je contracten, offertes en projecten volledig te centraliseren maak je ondernemen ook daadwerkelijk makkelijker. Maar hoe makkelijk is makkelijk? Wat als je nog meer kan toevoegen aan deze omgeving of juist kan laten uitlezen uit Teamleader? Stel, je werkt met een boekhoudingpakket waarin je binnenkomende data van Teamleader wilt uitlezen; dat kan met een API koppeling. Of je wilt een betaalomgeving meesturen met je opgestuurde facturen die op zijn beurt weer verbonden is met jouw boekhouding? Ook dat kan. Zolang het online vindbaar is, kunnen wij ermee communiceren.

Experts in management tools

Maak je al een tijdje gebruik van Teamleader, maar mis je nog iets specifieks wat precies aansluit op jouw situatie? Dan bieden wij met een passende API verbinding dé oplossing die jij nodig hebt. Het voordeel is dat je nooit meer data hoeft over te typen of andere handmatige handelingen hoeft te verrichten. Alle gegevens komen samen op één plek en je bent nooit meer aan het schakelen tussen meerdere omgevingen. Directe gevolg: Je houdt veel meer tijd over voor je core-business.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.