Twinfield API koppeling

Twinfield is een online boekhoudpakket, waarin accountants en ondernemers gemakkelijk kunnen samenwerken. Dankzij de uitgebreide API van Twinfield is het mogelijk om automatisch gegevens in je boekhouding te plaatsen of juist gegevens daaruit op te halen. Snel, efficiënt en zonder het risico van menselijke fouten.

Twinfield API

De API van Twinfield is, net als het pakket zelf, fors en solide. Je kunt het zo gek niet bedenken of het zit erin. Dit maakt Twinfield dan ook een hele prettige partij voor organisaties die meer willen. Grotere organisaties hebben vaak verschillende platforms en omgevingen draaien die allemaal data vergaren en met elkaar moeten delen. Je wilt natuurlijk dat je Twinfield dan altijd up-to-date is met de laatste klantgegevens uit je eigen backoffice. Daarnaast is het ook handig dat eventuele facturen vanuit de webshop altijd direct in Twinfield worden geboekt.

Webshop koppelen met Twinfield

Heb je een webwinkel maar moet je op dit moment nog een hoop gegevens handmatig overzetten? Door een koppeling te maken met de API van Twinfield is dat niet meer nodig. Met een koppeling te maken tussen jouw webwinkel en de API van Twinfield Boekhouden kun je automatisch orders plaatsen, facturen boeken en klanten/ debiteuren synchroniseren.

Software koppelen aan Twinfield

Gebruik je Twinfield Boekhouden maar mis je een koppeling met je andere softwarepakket of systeem? Heb je daardoor dubbele data of ben je veel tijd kwijt aan het handmatig overzetten van gegevens? Wij helpen bedrijven om de data uit Twinfield beter te benutten en hier meer uit te halen. De API van Twinfield biedt veel data aan en de mogelijkheden hiermee zijn ongekend. Door onze jarenlange ervaring in het koppelen met Twinfield en andere software kunnen wij nagenoeg alles wat online beschikbaar is, koppelen aan Twinfield. Veilig, efficiënt en foutloos.

Weten wat een API koppeling voor jou kan doen?

Vertel ons meer over jouw omgeving en wensen, dan kijken we samen hoe wij voor jouw organisatie het beste uit een API koppeling met Twinfield kunnen halen. Dankzij onze ervaring met de Twinfield API kunnen wij vaak meer bereiken met een koppeling dan je verwacht.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Wacht daarom niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan en kijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Vraag direct een offerte aan
divider

Voorbeelden van API's waar wij mee werken