Twinfield API koppeling

Twinfield is een online boekhoudpakket, waarin accountants en ondernemers gemakkelijk kunnen samenwerken. Dankzij de uitgebreide API van Twinfield is het mogelijk om automatisch gegevens in je boekhouding te plaatsen of juist gegevens daaruit op te halen. Veilig, snel en efficiƫnt.

Koppelen met Twinfield

De API van Twinfield is, net als het pakket zelf, fors en solide. Je kunt het zo gek niet bedenken of het zit erin. Dit maakt Twinfield dan ook een prettig systeem als je meer uit je data wilt halen.

Als ondernemer ontkom je er niet aan om verschillende systemen te gebruiken, echter gebruiken deze systemen vaak dezelfde data. Je Twinfeld omgeving is vaak de plek waar alles samenkomt en welke je altijd up-to-date wilt houden. Door jouw systemen te koppelen met de Twinfield API kun je bijvoorbeeld klantgegevens delen en facturen automatisch aanmaken. Daarmee bespaar je veel tijd en voorkom je (menselijke) fouten.

Webshop koppelen met Twinfield

Heb je een webwinkel maar moet je op dit moment nog een hoop gegevens handmatig overzetten? Door een koppeling te maken met de API van Twinfield is dat niet meer nodig. Met een koppeling te maken tussen jouw webwinkel en de API van Twinfield Boekhouden kun je automatisch orders, facturen en klantgegevens uitwisselen.

Verbind je API

Software koppelen aan Twinfield

Gebruik je Twinfield maar mis je een koppeling met je andere softwarepakket of systeem waardoor je dubbele data of veel tijd kwijt bent aan het handmatig overzetten van gegevens? Wij koppelen of maken de API die dit voor je oplost. De API van Twinfield biedt veel data aan en de mogelijkheden hiermee zijn ongekend. Door onze jarenlange ervaring in het koppelen met Twinfield en andere software kunnen wij nagenoeg alles wat online beschikbaar is, koppelen aan Twinfield. Veilig, snel en efficiƫnt.

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van API koppelingen met Twinfield. Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Koppelen met Twinfield was nog nooit zo simpel

Benieuwd wat een API koppeling met Twinfield voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen