Koppel je Twinfield administratie

Twinfield International is Europees marktleider op het gebied van online boekhouden, tevens onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Wolters Kluwer is wereldwijd marktleider in fiscale, boekhoud- en auditdiensten. Het online boekhouden via Twinfield is flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties; hierbij wordt op een efficiënte, veilige en directe manier een administratie gevoerd en kan informatie gedeeld worden met een administratie- of accountantskantoor. Twinfield wordt geroemd door zowel Gartner als IDC. Daarnaast is het online boekhouden van Twinfield beschikbaar tegen een flexibel abonnementstarief per maand.

Twinfield API connectie maken

De API van Twinfield is, net als het pakket zelf, fors en solide. Je kunt het zo gek niet bedenken of het zit erin. Dit maakt Twinfield dan ook een hele prettige partij voor organisaties die meer willen. Grotere organisaties hebben vaak verschillende platforms en omgevingen draaien die allemaal data vergaren en met elkaar moeten delen. Je wilt natuurlijk dat je Twinfield dan altijd up-to-date is met de laatste klantgegevens uit je eigen backoffice. Daarnaast is het ook handig dat eventuele facturen vanuit de webshop altijd direct in Twinfield worden geboekt.

Koppelen API Twinfield

Door de API slim te benutten helpen wij bedrijven meer te halen uit hun Twinfield. Dit pakket omvat een brede hoeveelheid datasets en mogelijkheden welke nagenoeg allemaal via de API beschikbaar zijn gesteld. Hierdoor is het mogelijk op zeer breed niveau met je data uit Twinfield aan de slag te gaan.

Weten wat een API koppeling voor jou kan doen?

Vertel ons meer over jouw omgeving en wensen, dan kijken we samen hoe wij voor jouw organisatie het beste uit een API koppeling met Twinfield kunnen halen. Dankzij onze ervaring met de Twinfield API kunnen wij vaak meer bereiken met een koppeling dan je verwacht.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Wacht daarom niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan en kijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Vraag direct een offerte aan
divider

Voorbeelden van API's waar wij mee werken