Optimaliseer je bedrijfsproces met een Twinfield API-koppeling

Twinfield is een online boekhoudpakket, waarin accountants en ondernemers gemakkelijk kunnen samenwerken. Dankzij de uitgebreide API van Twinfield is het mogelijk om automatisch gegevens in je boekhouding te plaatsen of juist gegevens daaruit op te halen. Veilig, snel en efficiënt.

De API is -net als het pakket zelf- fors en solide. Je kunt het zo gek niet bedenken of het zit erin. Dit maakt Twinfield dan ook een prettig systeem als je meer uit je data wilt halen. Toch komt het voor dat data binnen je Twinfield omgeving niet toereikend genoeg is. Of wellicht mis je handige functies die het ondernemen makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan online betalingen automatisch verwerken binnen je boekhouding. Of wat dacht je van één gecentraliseerde, beveiligde omgeving waar al jouw boekhouding (en andere bedrijfs)data samenkomt? Zolang het online staat, kunnen wij het verbinden.

Data centaliseren

Als ondernemer ontkom je er niet aan om verschillende software te gebruiken, echter hanteren deze systemen (vaak) dezelfde data. Je Twinfeld omgeving is dan de plek waar alles samenkomt en welke je altijd up-to-date wilt houden. Door jouw systemen te koppelen met de Twinfield API kun je bijvoorbeeld klantgegevens delen en facturen automatisch aanmaken. Daarmee bespaar je veel tijd en voorkom je (menselijke) fouten.

Heb je een webwinkel maar moet je op dit moment nog een hoop gegevens handmatig overzetten? Door een koppeling te maken met de API van Twinfield is dat niet meer nodig. Zo kun je dus in een korte tijd een hoop bedrijfsprocessen automatiseren. Zo kan je bijvoorbeeld je orders, facturen en klantgegevens automatisch laten verwerken.

Software koppelen aan de Twinfield API

Gebruik je Twinfield maar mis je een koppeling met je andere softwarepakket of systeem waardoor je dubbele data of veel tijd kwijt bent aan het handmatig overzetten van gegevens? Wij koppelen of maken de API die dit voor je oplost. De API van Twinfield biedt veel data aan en de mogelijkheden hiermee zijn ongekend. Door onze jarenlange ervaring in het koppelen met Twinfield en andere software kunnen wij nagenoeg alles wat online beschikbaar is, koppelen aan Twinfield. Veilig, snel en efficiënt.

Neem vandaag nog contact op met onze API experts en ervaar de vele voordelen van een goed werkend digitaal ecosysteem.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Twinfield te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Twinfield. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales