Twinfield

Home > Twinfield

Uit dezelfde categorie:

Twinfield is een online boekhoudpakket, waarin accountants en ondernemers gemakkelijk kunnen samenwerken. Dankzij de uitgebreide API van Twinfield is het mogelijk om automatisch gegevens in je boekhouding te plaatsen of juist gegevens daaruit op te halen. Veilig, snel en efficiënt.

De API is -net als het pakket zelf- fors en solide. Je kunt het zo gek niet bedenken of het zit erin. Dit maakt Twinfield dan ook een prettig systeem als je meer uit je data wilt halen. Toch komt het voor dat data binnen je Twinfield omgeving niet toereikend genoeg is. Of wellicht mis je handige functies die het ondernemen makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan online betalingen automatisch verwerken binnen je boekhouding. Of wat dacht je van één gecentraliseerde, beveiligde omgeving waar al jouw boekhouding (en andere bedrijfs)data samenkomt? Zolang het online staat, kunnen wij het verbinden.

Data centaliseren

Als ondernemer ontkom je er niet aan om verschillende software te gebruiken, echter hanteren deze systemen (vaak) dezelfde data. Je Twinfeld omgeving is dan de plek waar alles samenkomt en welke je altijd up-to-date wilt houden. Door jouw systemen te koppelen met de Twinfield API kun je bijvoorbeeld klantgegevens delen en facturen automatisch aanmaken. Daarmee bespaar je veel tijd en voorkom je (menselijke) fouten.

Heb je een webwinkel maar moet je op dit moment nog een hoop gegevens handmatig overzetten? Door een koppeling te maken met de API van Twinfield is dat niet meer nodig. Zo kun je dus in een korte tijd een hoop bedrijfsprocessen automatiseren. Zo kan je bijvoorbeeld je orders, facturen en klantgegevens automatisch laten verwerken.

Software koppelen aan de Twinfield API

Gebruik je Twinfield maar mis je een koppeling met je andere softwarepakket of systeem waardoor je dubbele data of veel tijd kwijt bent aan het handmatig overzetten van gegevens? Wij koppelen of maken de API die dit voor je oplost. De API van Twinfield biedt veel data aan en de mogelijkheden hiermee zijn ongekend. Door onze jarenlange ervaring in het koppelen met Twinfield en andere software kunnen wij nagenoeg alles wat online beschikbaar is, koppelen aan Twinfield. Veilig, snel en efficiënt.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.