UBPlus API connectie

UBplus is een compleet softwarepakket voor een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering in de flexbranche. Het programma is volledig toegespitst op het bedrijfsproces van organisaties in deze branch en neemt u veel tijdrovend werk uit handen. UBplus is via een web-connector te koppelen aan uw website of webapplicatie. De mogelijkheden om data extern te verbinden zijn minimaal maar de mogelijkheden die er zijn kennen we bijna uit ons hoofd. Daarnaast kunnen we u ook adviseren hoe u de missende mogelijkheden kunt opvangen via andere routes en web omgevingen.

Ubplus verbinden met uw website

Hoe makkelijk is het als al uw online sollicitaties direct binnenkomen bij UBplus en dat uw vacatures uit UBPlus direct op uw websites verschijnen? We kunnen dit mogelijk maken maar wij gaan verder dan dat. Stel dat u bij uw vacature online ook nog andere vacatures wilt tonen die relevant zijn op basis van een complex algoritme of dat u reacties die u via uw website binnenkrijgt niet alleen wilt opslaan in UBPlus maar ook direct wilt opslaan in uw relatiebeheersysteem? Wij maken het mogelijk. Met ruime ervaring in het koppelen van omgevingen waaronder UBPlus zijn wij uw meedenkende schakel in dit systeem.

Koppeling maken met UBPlus

Zoals beschreven zijn de API mogelijkheden van UBPlus op dit moment erg beperkt maar dat wat mogelijk is halen wij er voor u uit. Wilt u alleen maar automatisch de vacatures ophalen uit uw backoffice of juist reacties die per e-mail binnenkomen automatisch laten opslaan in UBPlus? Geen probleem, wij kunnen dit voor u realiseren. Benieuwd wat wij voor uw UBPlus connectie kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Meer weten?

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor een korte brainstorm of een vrijblijvend voorstel.

Voorbeelden van API's waar wij mee werken