UBPlus API connectie

UBplus is een compleet softwarepakket voor een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering in de flexbranche. Het programma is volledig toegespitst op het bedrijfsproces van organisaties in deze branch en neemt je veel tijdrovend werk uit handen. UBplus is via een web-connector te koppelen aan jouw website of webapplicatie. De mogelijkheden om data extern te verbinden zijn minimaal, maar de mogelijkheden die er zijn kennen we bijna uit ons hoofd. Daarnaast adviseren we je ook graag over hoe je de missende mogelijkheden kunt opvangen via andere routes en web omgevingen.

Ubplus verbinden met je website

Hoe makkelijk is het als al je online sollicitaties direct binnenkomen bij UBplus en dat vacatures uit UBPlus direct op je websites verschijnen? Wij kunnen dit mogelijk maken, maar gaan verder dan dat. Stel dat je bij online vacature ook nog andere relevante vacatures wilt tonen, op basis van een complex algoritme of dat reacties die je via je website binnenkrijgt niet alleen worden opgeslagen in UBPlus, maar ook direct worden opgeslagen in je relatiebeheersysteem? Wij maken het mogelijk. Met ruime ervaring in het koppelen van omgevingen, waaronder UBPlus, zijn wij jouw meedenkende schakel in dit systeem.

Koppeling maken met UBPlus

Zoals beschreven zijn de API mogelijkheden van UBPlus op dit moment erg beperkt, maar dat wat mogelijk is halen wij er voor je uit. Wil je alleen maar automatisch vacatures ophalen uit de backoffice of juist reacties die per e-mail binnenkomen automatisch opslaan in UBPlus? Geen probleem, wij kunnen dit voor je realiseren. Benieuwd wat wij voor jouw UBPlus connectie kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Weten wat een API koppeling voor jou kan doen?

Vertel ons meer over jouw omgeving en wensen, dan kijken we samen hoe wij voor jouw organisatie het beste uit een API koppeling met UBPlus kunnen halen. Dankzij onze ervaring met de UBPlus API kunnen wij vaak meer bereiken met een koppeling dan je verwacht.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Wacht daarom niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan en kijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Vraag direct een offerte aan
divider

Voorbeelden van API's waar wij mee werken