UBPlus

Home > UBPlus

Uit dezelfde categorie:

UBplus is een compleet softwarepakket voor een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering in de flexbranche. Het programma is volledig toegespitst op het bedrijfsproces van organisaties in deze branch en neemt je veel tijdrovend werk uit handen. De mogelijkheden om data extern te verbinden zijn minimaal, maar de mogelijkheden die er zijn kennen we nagenoeg uit ons hoofd.

Ubplus verbinden met je website

Hoe makkelijk is het als al je online sollicitaties direct binnenkomen bij UBplus en dat vacatures uit UBPlus direct op je websites verschijnen? Wij kunnen dit mogelijk maken, maar gaan verder dan dat. Stel dat je bij online vacature ook nog andere relevante vacatures wilt tonen, op basis van een complex algoritme of dat reacties die je via je website binnenkrijgt niet alleen worden opgeslagen in UBPlus, maar ook direct worden opgeslagen in je relatiebeheersysteem? Wij maken het mogelijk. Met ruime ervaring in het koppelen van omgevingen, waaronder UBPlus, zijn wij jouw meedenkende schakel in dit systeem.

Koppeling maken met UBPlus

Zoals beschreven zijn de API mogelijkheden van UBPlus op dit moment erg beperkt, maar dat wat mogelijk is halen wij er voor je uit. Wil je alleen maar automatisch vacatures ophalen uit de backoffice of juist reacties die per e-mail binnenkomen automatisch opslaan in UBPlus? Geen probleem, wij kunnen dit voor je realiseren. Benieuwd wat wij voor jouw UBPlus connectie kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.