Optimaliseer je bedrijfsproces met een UBPlus API-koppeling

UBplus is een compleet softwarepakket voor een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering in de flexbranche. Het programma is volledig toegespitst op het bedrijfsproces van organisaties in deze branch. Het neemt daarom veel tijdrovend werk uit handen. De mogelijkheden om data extern te verbinden zijn minimaal. Maar ondanks dat kennen we de mogelijkheden van de UBPlus API nagenoeg uit ons hoofd.

Ubplus verbinden met je website

Hoe makkelijk zou het zijn als al je sollicitaties direct binnenkomen bij UBplus? En dat vacatures uit UBPlus direct op je websites verschijnen? Wij kunnen dit mogelijk maken, maar gaan zelfs nog verder dan dat. Stel dat je bij een online vacature ook nog andere relevante vacatures wilt tonen. Bijvoorbeeld op basis van een complex algoritme. Of denk aan reacties die je via je website binnenkrijgt, niet alleen worden opgeslagen in UBPlus; maar ook direct worden opgeslagen in je relatiebeheersysteem.

Wij maken het mogelijk. Met ruime ervaring in het koppelen van omgevingen, waaronder UBPlus, zijn wij jouw meedenkende schakel in dit systeem.

Koppeling maken met UBPlus

Zoals gezegd, zijn de API mogelijkheden van UBPlus op dit moment erg beperkt. Maar dat wat mogelijk is halen wij er voor je uit. Wil je alleen maar automatisch vacatures ophalen uit de backoffice of juist reacties die per e-mail binnenkomen automatisch opslaan in UBPlus? Geen probleem, wij kunnen dit voor je realiseren.

Benieuwd wat wij voor jouw UBPlus connectie kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met UBPlus te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met UBPlus. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales