Optimaliseer je bedrijfsproces met een Visma API-koppeling

Visma biedt software die bedrijfsprocessen digitaliseert voor het MKB, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector. Denk hierbij aan cloudoplossing voor financials, logistics, hrm/payroll en project accounting. Met meer dan 11.000 medewerkers en 1 miljoen klantcontracten is Visma bovendien één van Europa’s meest toonaangevende softwarebedrijven. De bijbehorende Visma API biedt ook nog eens vele mogelijkheden om je software sterk uit te breiden.

Visma API connectie

De Visma software biedt de oplossing voor jouw boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. Hoe handig zou het dan zijn als je hier nog meer handige functies aan koppelt? Door bijvoorbeeld mail-, betalings- of datasystemen te verbinden met je Visma omgeving kan je eenvoudig stappen automatiseren die normaliter handmatig worden verwerkt. Met ruime ervaring in het koppelen van dit soort omgevingen en API’s zijn wij graag jouw meedenkende schakel.

API biedt de oplossing

Visma heeft zeer veel om te bieden. Daarom is het zonde als je de potentie van dit uitgebreide programma niet volledige benut. Wij als API experts kunnen jou hierbij helpen en er alles uit halen wat mogelijk is. Niet alleen door onze kennis van deze API, maar ook omdat wij met je mee kunnen denken en je actief kunnen adviseren.

Wacht daarom niet langer. Neem vandaag nog contact op met een van onze API experts en leg je ideeën aan ons voor. Wij weten namelijk voor ieder digitaal vraagstuk wel een passende oplossing!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Visma te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Visma. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales