Visma

Home > Visma

Uit dezelfde categorie:

Visma biedt software die bedrijfsprocessen digitaliseert voor het MKB, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector. Denk hierbij aan cloudoplossing voor financials, logistics, hrm/payroll en project accounting. Met meer dan 11.000 medewerkers en 1 miljoen klantcontracten is Visma bovendien één van Europa’s meest toonaangevende softwarebedrijven. De bijbehorende Visma API biedt ook nog eens vele mogelijkheden om je software sterk uit te breiden.

Visma API connectie make

De Visma software biedt de oplossing voor jouw boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. Hoe handig zou het dan zijn als je hier nog meer handige functies aan koppelt? Door bijvoorbeeld mail-, betalings- of datasystemen te verbinden met je Visma omgeving kan je eenvoudig stappen automatiseren die normaliter handmatig worden verwerkt. Met ruime ervaring in het koppelen van dit soort omgevingen en API’s zijn wij graag jouw meedenkende schakel.

API biedt de oplossing

Visma heeft zeer veel om te bieden. Daarom is het zonde als je de potentie van dit uitgebreide programma niet volledige benut. Wij als API experts kunnen jou hierbij helpen en er alles uit halen wat mogelijk is. Niet alleen door onze kennis van deze API, maar ook omdat wij met je mee kunnen denken en je actief kunnen adviseren.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.