Koppeling met de Mapbox API

Mapbox is een alternatief voor Google Maps maar biedt ontwikkelaars veel meer mogelijkheden op visueel gebied. Bij Mapbox kun je, als je wilt, echt tot op heel diep niveau de opmaak, kleur en vormgeving van de kaarten wijzigen. Maar zelfs de standaard kaarten zien er simpel gezegd erg gelikt uit. Daarnaast bieden ze, net als veel andere map-aanbieders, zaken zoals routebeschrijvingen, satellietbeelden, een goede werking op mobiele devices.

Connectie met API Mapbox

Een hele mooie feature van Mapbox is Turf. Dit is een ontzettend snel GIS systeem voor maps waar je grote datasets mee kan laten 'renderen' op de maps. Denk aan 20.000 winkellocaties die je snel wilt tonen zonder dat de gebruiker erop moet wachten. Het kan danzij de slim opgezette Turf infrastructuur. Net als andere partijen kun je bij Mapbox zowel gratis starten (met uiteraard beperkte mogelijkheden) tot enterprise voor toepassingen met een hoog gebruikersvolume of harde eisen aan uptime & support. Standaard zijn alle kaarten voorzien van SSL-beveiliging.

Mapbox API implementeren

Door Mapbox te combineren met een slimme front-end tool als Leaflet is het implementeren van prachtige en interactieve kaarten een kinderspel. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het koppelen van de REST API voor bijvoorbeeld het ophalen van coördinaten bij een adres, de afstand berekenen tussen twee adressen enzovoorts.

Meer weten?

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor een korte brainstorm of een vrijblijvend voorstel.

Voorbeelden van API's waar wij mee werken