Koppeling met de Mapbox API

Mapbox is een alternatief voor Google Maps, één die ontwikkelaars veel meer mogelijkheden biedt op visueel gebied. Bij Mapbox kun je, als je wilt, tot op zeer diep niveau de opmaak, kleur en vormgeving van de kaarten wijzigen. Zelfs de standaard kaarten zien er simpel gezegd erg gelikt uit. Daarnaast bieden ze -net als veel andere map-aanbieders- zaken zoals routebeschrijvingen, satellietbeelden en een goede werking op mobiele apparaten.

Connectie met API Mapbox

Een zeer mooie feature van Mapbox is Turf. Turf is een ontzettend snel GIS systeem voor maps waar je grote datasets mee op de kaart kan laten 'renderen'. Denk aan 20.000 winkellocaties die je snel wilt tonen, zonder dat de gebruiker erop moet wachten. Het kan dankzij de slim opgezette Turf infrastructuur. Net als andere partijen kun je bij Mapbox zowel gratis starten (met uiteraard beperkte mogelijkheden) tot enterprise; voor toepassingen met een hoog gebruikersvolume of harde eisen aan uptime & support. Alle kaarten zijn bovendien standaard voorzien van SSL-beveiliging.

Mapbox API implementeren

Door Mapbox te combineren met een slimme front-end tool zoals Leaflet, is het implementeren van prachtige en interactieve kaarten een kinderspel. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het koppelen van de REST API voor bijvoorbeeld het ophalen van coördinaten bij een adres of het berekenen van afstanden tussen adressen.

Weten wat een API koppeling voor jou kan doen?

Vertel ons meer over jouw omgeving en wensen, dan kijken we samen hoe wij voor jouw organisatie het beste uit een API koppeling met Mapbox kunnen halen. Dankzij onze ervaring met de Mapbox API kunnen wij vaak meer bereiken met een koppeling dan je verwacht.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Wacht daarom niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan en kijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Vraag direct een offerte aan
divider

Voorbeelden van API's waar wij mee werken