Optimaliseer je bedrijfsproces met een Mapbox API-koppeling

Mapbox, een alternatief voor Google Maps, is een kaarten-software die ontwikkelaars veel meer mogelijkheden biedt op visueel gebied: Denk bijvoorbeeld aan kleuren, vormen en andere grafische oplossingen. Zelfs de standaard kaarten zien er daardoor erg gelikt uit. Daarnaast bieden ze -net als veel andere map-aanbieders- zaken zoals routebeschrijvingen, satellietbeelden en een goede werking op mobiele apparaten. Dit zijn onder andere een van de vele mogelijkheden van de Mapbox API.

Connectie met API Mapbox

Een zeer mooie feature van Mapbox is Turf. Turf is een ontzettend snel GIS systeem voor maps waar je grote datasets mee op de kaart kan laten ‘renderen’. Denk aan 20.000 winkellocaties die je snel wilt tonen, zonder dat de gebruiker erop moet wachten. Het kan dankzij de slim opgezette Turf infrastructuur. Net als andere partijen kun je bij Mapbox zowel gratis starten (met uiteraard beperkte mogelijkheden) tot enterprise; voor toepassingen met een hoog gebruikersvolume of harde eisen aan uptime & support. Alle kaarten zijn bovendien standaard voorzien van SSL-beveiliging.

Mapbox implementeren

Door Mapbox te combineren met een slimme front-end tool zoals Leaflet, is het implementeren van prachtige en interactieve kaarten een kinderspel. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het koppelen van de REST API voor bijvoorbeeld het ophalen van coördinaten bij een adres of het berekenen van afstanden tussen adressen.

Heb jij dus een idee over hoe je de data van Mapbox kan gebruiken binnen jouw software? Of wil heb je een andere uniek idee dat te verrijken is met Mapbox functies? Zeg het maar, alles kan! Neem daarom vandaag nog contact op met onze API experts. Zij vertellen jou graag over alle mogelijkheden om jouw software en data verder uit te breiden.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Mapbox te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Mapbox. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales