Mapbox

Home > Mapbox

Uit dezelfde categorie:

Mapbox is een alternatief voor Google Maps, één die ontwikkelaars veel meer mogelijkheden biedt op visueel gebied. (Denk aan kleuren, vormen en andere grafische oplossingen.) Zelfs de standaard kaarten zien er simpelweg erg gelikt uit. Daarnaast bieden ze -net als veel andere map-aanbieders- zaken zoals routebeschrijvingen, satellietbeelden en een goede werking op mobiele apparaten.

Connectie met API Mapbox

Een zeer mooie feature van Mapbox is Turf. Turf is een ontzettend snel GIS systeem voor maps waar je grote datasets mee op de kaart kan laten ‘renderen’. Denk aan 20.000 winkellocaties die je snel wilt tonen, zonder dat de gebruiker erop moet wachten. Het kan dankzij de slim opgezette Turf infrastructuur. Net als andere partijen kun je bij Mapbox zowel gratis starten (met uiteraard beperkte mogelijkheden) tot enterprise; voor toepassingen met een hoog gebruikersvolume of harde eisen aan uptime & support. Alle kaarten zijn bovendien standaard voorzien van SSL-beveiliging.

Mapbox API implementeren

Door Mapbox te combineren met een slimme front-end tool zoals Leaflet, is het implementeren van prachtige en interactieve kaarten een kinderspel. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het koppelen van de REST API voor bijvoorbeeld het ophalen van coördinaten bij een adres of het berekenen van afstanden tussen adressen.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.