Nmbrs

Home > Nmbrs

Uit dezelfde categorie:

Nmbrs is een HR- en payroll softwareleverancier voor de Nederlandse en Zweedse markt. De functies in dit programma hebben een nadruk op de rol van HR. Verder biedt Nmbrs de nodige oplossingen die komen kijken bij HR dienstverlening op een laagdrempelige manier. De Nmbrs API biedt tevens ontzettend veel mogelijkheden om je software mee uit te breiden. Wij werken er erg graag mee.

Software koppelen aan Nmbrs

Middels de open API kunnen wij met gemak verschillende applicaties koppelen met jouw Nmbrs omgeving. Verbind bijvoorbeeld jouw boekhouding, SMS systeem of mailing software met Nmbrs. Ook kunnen we de al bestaande functies uitbreiden en laten uitlezen in je custom bedrijf CMS, geheel beveiligd en zeer snel.

Zoals Nmbrs zelf zegt, is hun software al uit te breiden met meer dan 100 andere applicaties. Maar daarbuiten zijn altijd nog veel meer mogelijkheden en applicaties die uniek zijn voor jouw onderneming. Staat jouw API/software niet tussen de uitbreide opties van Nmbrs? Niet getreurd, wij kennen de mogelijkheden en functies van een API-koppeling. Dus als software bestaat, kunnen wij deze verbinden (met Nmbrs.)

Data uitlezen via de Nmbrs API

Maak je nog gebruik van een oud Payroll systeem of ben je continu bezig om informatie van het ene programma over te nemen in Nmbrs? Handmatige handelingen zijn veel voorkomende acties die (zeker als het gaat om salarisverwerking) liever worden ontweken. De foutgevoeligheid is hier immers groot. Door een verbinding te maken tussen je oude software en die van Nmbrs maak je dit probleem verleden tijd.

Het is dus ontzettend handig: Informatie wat ingevoerd is in programma X wordt automatisch uitgelezen in Nmbrs; deze kan desgewenst weer worden doorgespeeld naar een andere API of applicatie. De mogelijkheden zijn eindeloos! Jij vertelt ons wat jouw idee is, dan werken wij ‘m uit in een perfecte API koppeling.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.