Optimaliseer je bedrijfsproces met een Nmbrs API-koppeling

Met de HR- en salarissoftware van Nmbrs beschik je over een complete en eenvoudige oplossing voor het beheer van al je HR-processen, van verlof en verzuim tot werving en beoordeling. Maar wist je dat je nog meer uit je Nmbrs kunt halen? Dankzij de krachtige API van Nmbrs bieden wij op maat gemaakte koppelingen waarmee je jouw software-ecosysteem kunt uitbreiden en je bedrijfsprocessen kunt optimaliseren.

Software koppelen aan Nmbrs

Met de open API van Nmbrs kunnen we gemakkelijk verschillende applicaties aan jouw Nmbrs-omgeving koppelen. Stel je voor: je boekhouding, planningsysteem, urenregistratie of zelfs je verzuim- en arbodienst naadloos geïntegreerd met Nmbrs.

Hoewel Nmbrs al compatibel is met meer dan 100 andere applicaties, zijn er nog zoveel unieke mogelijkheden die specifiek voor jouw bedrijf kunnen werken. Staat jouw API of software niet tussen de uitgebreide opties van Nmbrs? Geen zorgen, wij kennen de ins en outs van API-koppelingen. Als de software bestaat, kunnen wij deze koppelen aan Nmbrs.

Efficiënte data-uitwisseling met Nmbrs API

Ben je nog afhankelijk van een verouderd payroll-systeem of ben je constant bezig met het overzetten van informatie van het ene programma naar Nmbrs? Handmatige processen zijn tijdrovend en foutgevoelig, vooral bij salarisverwerking. Door een koppeling te maken tussen jouw oude software en Nmbrs, behoren deze problemen tot het verleden.

Met de Nmbrs API wordt informatie die is ingevoerd in een ander programma automatisch uitgelezen in Nmbrs en kan indien gewenst worden doorgestuurd naar een andere API of applicatie. De mogelijkheden zijn eindeloos! Vertel ons wat jouw idee is en wij brengen het tot leven met een slimme API-koppeling.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Nmbrs te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Nmbrs. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales