Over de API van Nmbrs

Nmbrs is een HR- en payroll softwareleverancier voor de Nederlandse en Zweedse markt. De functies in dit programma hebben een nadruk op de rol van HR. Verder biedt Nmbrs de nodige oplossingen die komen kijken bij HR dienstverlening op een laagdrempelige manier. De Nmbrs API biedt tevens ontzettend veel mogelijkheden om je software mee uit te breiden. Wij werken er erg graag mee.

Software koppelen aan Nmbrs

Middels de open API kunnen wij met gemak verschillende applicaties koppelen met jouw Nmbrs omgeving. Verbind bijvoorbeeld jouw boekhouding, SMS systeem of mailing software met Nmbrs. Ook kunnen we de al bestaande functies uitbreiden en laten uitlezen in je custom bedrijf CMS, geheel beveiligd en zeer snel.

Zoals Nmbrs zelf zegt, is hun software al uit te breiden met meer dan 100 andere applicaties. Maar daarbuiten zijn altijd nog veel meer mogelijkheden en applicaties die uniek zijn voor jouw onderneming. Staat jouw API/software niet tussen de uitbreide opties van Nmbrs? Niet getreurd, wij kennen de mogelijkheden en functies van een API-koppeling. Dus als software bestaat, kunnen wij deze verbinden (met Nmbrs.)

Data uitlezen via de Nmbrs API

Maak je nog gebruik van een oud Payroll systeem of ben je continu bezig om informatie van het ene programma over te nemen in Nmbrs? Handmatige handelingen zijn veel voorkomende acties die (zeker als het gaat om salarisverwerking) liever worden ontweken. De foutgevoeligheid is hier immers groot. Door een verbinding te maken tussen je oude software en die van Nmbrs maak je dit probleem verleden tijd.

Het is dus ontzettend handig: Informatie wat ingevoerd is in programma X wordt automatisch uitgelezen in Nmbrs; deze kan desgewenst weer worden doorgespeeld naar een andere API of applicatie. De mogelijkheden zijn eindeloos! Jij vertelt ons wat jouw idee is, dan werken wij ‘m uit in een perfecte API koppeling. Neem vandaag nog contact op en ervaar de vele voordelen.

Vragen over deze API?

Ga vandaag nog voor je eigen Nmbrs API-koppeling​

Overtuigd dat een eigen API-koppeling iets voor jou is? Neem dan direct contact op voor een gratis offerte op maat.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales