Optimaliseer je bedrijfsproces met een Wefact API-koppeling

De online administatie software van Wefact stelt je in staat om makkelijk facturen en offertes te verwerken. Het maakt je administratie overzichtelijker en eenvoudiger om te beheren. Dankzij de Wefact API wordt je software in staat gesteld om nog meer verbindingen te maken. Hierbij kan je al denken aan het ophalen van debiteuren, aanmaken van een factuur, een factuur versturen en abonnementen aanmaken. Maar kunnen daar zelfs nog veel meer mee!

Jouw Wefact API koppelen

De geboden API biedt je allerlei verschillende mogelijkheden om te verbinden met andere platforms. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om je administratie omgeving te koppelen aan je boekhouding, CRM of e-mail marketing. Zolang jij de mogelijkheid ziet om data uit te laten lezen van omgeving A naar B, dan kunnen wij dat voor je realiseren.

Het mag dus duidelijk zijn: Jouw Wefact software is bij ons in de juiste handen. E-mail herinneringen sturen naar je klanten over openstaande facturen? Dat kan. Een betaalomgeving meesturen met je digitale facturen? Of zie heb je zelf een idee wat specifiek is voor jouw situatie? Het kan allemaal. Zolang jouw software digitaal te vinden is, kunnen wij het verbinden. Veilig en volledig foutloos.

Aan de slag met je Wefact data

Het koppelen van de Wefact API is voor ons dus bekend terrein. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring hebben met het leggen van allerlei API-koppelingen. Zo bieden wij vele mogelijkheden voor jouw administratie en toebehoren. Wel zo prettig.

Het voordeel is dat je nooit meer data hoeft over te typen of andere handmatige handelingen verrichten. Alle gegevens komen samen op één plek en je bent nooit meer aan het schakelen tussen meerdere omgevingen. Zo hou je dus meer tijd over voor je core-business.

Wil jij ook een organisatie die kan rekenen op meer inzicht, heldere communicatie, een uniforme werkwijze en de meest effectieve samenwerking? Neem contact op en leg je opties voor aan onze API-experts. Zij gaan graag met jou in gesprek over de talloze mogelijkheden van onze data koppelingen.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Wefact te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Wefact. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales