Optimaliseer je bedrijfsproces met een PostNL API-koppeling

Zoals PostNL zelf vertelt, sluit hun service naadloos aan op iedere CRM- en/of webwinkel software. En dat maken ze meer dan waar. Met de eenvoudige order verwerking en servicegerichtheid van PostNL bedien je je klanten met enorme gemak en is er voor ieder systeem wel een gepaste oplossing. De bijbehorende PostNL API biedt daarin ontzettend veel mogelijkheden.

Bekijk voor een overzicht van de mogelijke functies en opties van de PostNL API op hun developers pagina.

De API is zeer geschikt voor webwinkels met maatwerk wensen. Ze bieden een verscheidenheid aan opties die wij eenvoudig voor je kunnen inbouwen in je website of applicatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kunnen aanbieden van verschillende soorten bezorgopties in je webwinkel, automatische track-en-trace mails sturen naar je klanten of status van een verzending kunnen inzien in je eigen systeem. Zo ben je nooit meer tussen verschillende systemen aan het schakelen, maar zie je alles eenvoudig in één overzicht.

De API van PostNL

De functies en plugins die de PostNL API biedt zijn en blijven gratis voor haar gebruikers. Maar deze functies zijn gelimiteerd en kunnen voor de echt doortastende ondernemer nét niet de oplossing zijn die hij/zij wilt. Want wat nu als je een custom webshop of CMS hebt of simpelweg wilt uitbreiden met functies die strekken tot je boekhoudsoftware, reserveer of SMS systeem? Wij helpen je hier graag bij. Jij vertelt ons waar jouw data moet komen, dan verwerken wij ‘m middels de API van PostNL.

Neem vandaag nog contact op met onze API experts en ga voor de groei die jij nodig hebt.

Neem een kijkje op Webwinkelkoppelen.nl en ontdek hoe jij jouw webshop slimmer kan maken met onze API en AI oplossingen.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met PostNL te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met PostNL. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales