PostNL

Home > PostNL

Zoals PostNL zelf vertelt, sluit hun service naadloos aan op iedere CRM- en/of webwinkel software. En dat maken ze meer dan waar. Met de eenvoudige order verwerking en servicegerichtheid van PostNL bedien je je klanten met enorme gemak en is er voor ieder systeem wel een gepaste oplossing. De bijbehorende PostNL API biedt daarin ontzettend veel mogelijkheden.

De API is zeer geschikt voor webwinkels met maatwerk wensen. Ze bieden een verscheidenheid aan opties die wij eenvoudig voor je kunnen inbouwen in je website of applicatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kunnen aanbieden van verschillende soorten bezorgopties in je webwinkel, automatische track-en-trace mails sturen naar je klanten of status van een verzending kunnen inzien in je eigen systeem. Zo ben je nooit meer tussen verschillende systemen aan het schakelen, maar zie je alles eenvoudig in één overzicht.

De API van PostNL

De functies en plugins die de PostNL API biedt zijn en blijven gratis voor haar gebruikers. Maar deze functies zijn gelimiteerd en kunnen voor de echt doortastende ondernemer nét niet de oplossing zijn die hij/zij wilt. Want wat nu als je een custom webshop of CMS hebt of simpelweg wilt uitbreiden met functies die strekken tot je boekhoudsoftware, reserveer of SMS systeem? Wij helpen je hier graag bij. Jij vertelt ons waar jouw data moet komen, dan verwerken wij ‘m middels de API van PostNL.

Neem vandaag nog contact op met onze API experts en ga voor de groei die jij nodig hebt.

Meer weten over de API van PostNL?

Specialist in API koppelingen:

Benieuwd wat een API koppeling met PostNL voor jouw organisatie kan betekenen?

Samenwerken met APIkoppelingen

Samenwerken met APIkoppelingen? Wat bedoelen julle daar mee? We begrijpen dat dit misschien voor verwarring zorgt. Wij

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.