Snelstart

Home > Snelstart

Uit dezelfde categorie:

Snelstart is factuur- en boekhoudingssoftware voor ondernemers en accountants. Met dit pakket doe je boekhouden, factureren, btw-aangiftes, automatische bankkoppelingen, offertes, aanmaningen of uitgebreide rapportages met gemak. Daarnaast kan je gemakkelijk online samenwerken met je boekhouder of accountant. Het pakket is (met de Snelstart API) makkelijk uit te breiden voor extra functies.

Snelstart API connectie

De geleverde API is voor ons eenvoudig te verbinden met verschillende systemen. Zo kan je bijvoorbeeld je Snelstart boekhouding uitbreiden door een koppeling te maken met de Messagebird SMS service of mail je jouw financiele rapportages via een op maat gemaakte API. Deze en nog vele andere koppelingen zijn vanwege onze ruime ervaring met boekhoudsoftware gemakkelijk te realiseren. Als er een API voor bestaat, kunnen wij deze met elkaar laten communiceren.

Snelstart data verbinden

Door het systeem van Snelstart te koppelen met jouw online omgevingen kunnen we functies verbinden die uniek zijn voor iedere situatie. Denk maar eens aan automatische aanmaningen versturen of facturen verbinden met een betaalmethode; enkele praktische oplossingen die jouw boekhouding weer iets makkelijker maken. Het enige wat jij hoeft te doen, is ons vertellen wat jouw ideeën zijn, dan maken wij ze werkelijkheid.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.