Optimaliseer je bedrijfsproces met een Snelstart API-koppeling

Snelstart is factuur- en boekhoudingssoftware voor ondernemers en accountants. Met dit pakket doe je boekhouden, factureren, btw-aangiftes, automatische bankkoppelingen, offertes, aanmaningen of uitgebreide rapportages met gemak. Daarnaast kan je gemakkelijk online samenwerken met je boekhouder of accountant. Het pakket is (met de Snelstart API) makkelijk uit te breiden voor extra functies.

Snelstart API connectie

De geleverde API is voor ons eenvoudig te verbinden met verschillende systemen. Zo kan je bijvoorbeeld je Snelstart boekhouding uitbreiden door een koppeling te maken met de Messagebird SMS service of mail je jouw financiele rapportages via een op maat gemaakte API. Deze en nog vele andere koppelingen zijn vanwege onze ruime ervaring met boekhoudsoftware gemakkelijk te realiseren. Als er een API voor bestaat, kunnen wij deze met elkaar laten communiceren.

Bekijk de Snelstart API documentatie voor een verder overzicht van de API mogelijkheden en functies.

Snelstart data verbinden

Door de Snelstart boekhouding te koppelen met jouw online omgevingen kunnen we functies verbinden die uniek zijn voor iedere situatie. Denk maar eens aan automatische aanmaningen versturen of facturen verbinden met een betaalmethode; enkele praktische oplossingen die jouw boekhouding weer iets makkelijker maken.

Het enige wat jij hoeft te doen, is ons vertellen wat jouw ideeën zijn, dan maken wij ze werkelijkheid. Neem dus vandaag nog contact op!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Snelstart te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Snelstart. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales