Optimaliseer je bedrijfsproces met een WooCommerce API-koppeling

WooCommerce is een open-source e-commerce plug-in voor WordPress, met een eveneens krachtige API. Het is ontworpen voor kleine tot grote online WordPress webshops. Vanaf de oprichting in 2011 nam de plug-in in korte tijd ongekend populair. Voornamelijk vanwege de eenvoudige installatie, onderhoud en tevens gratis (starters)pakket. WooCommerce is verder uit te breiden met aanvullende plugins en een premium, betaald pakket.

Woocommerce webshop uitbreiden

Voor iedere webshop is het van groot belang dat je voorraaden en prijzen kloppen. Ook je klantreis en klantvriendelijkheid valt hier direct onder. Natuurlijk kan je hiervoor in de code klimmen of (vaak zware) plugins downloaden. Maar met een API kan je nog veel meer optimaliseren – geheel foutloos!

Een passende WooCommerce API koppeling kan je webshop écht verrijken. Bijvoorbeeld de klantreis is makkelijk te verbeteren: Stuur bijvoorbeeld automatische e-mails naar bezoekers die recent iets hebben gekocht. Of ontvang een SMS bericht wanneer je voorraad op dreigt te raken. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een koppeling van je Facebook reviews aan je homepage. Alles kan middels een slimme API. Zo kan je snel uitgroeien van een kleine start-up naar een webshop-reus.

Connectie maken met de WooCommerce API

Door de API van WooCommerce te koppelen met verschillende systemen kan je een gestroomlijnde webshop realiseren zoals geen ander. Wij hebben al vele jaren ervaring met webshops en de systemen daar omheen. Zo adviseren wij je altijd welke oplossing het beste is voor jouw situatie.

Dus heb jij een idee voor een API koppeling? En zie jij de mogelijkheden om écht door te groeien met je webshop? Of ben je gewoon benieuwd naar wat er mogelijk is? Neem contact op met onze API developers en wij helpen je graag op weg.

Bezoek Webwinkelkoppelen.nl voor alle informatie over het integreren van API’s en het slimmer maken van jouw webshop met AI.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met WooCommerce te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met WooCommerce. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales