Zendesk Sell

Home > Zendesk Sell

Uit dezelfde categorie:

Het CRM van Zendesk Sell is een gebruiksvriendelijke salestool, zeer gericht op klantenervaring en datagedreven beslissingen. Dankzij de veelzijdige Zendesk Sell REST API is het pakket met vele software te koppelen.

Door de Zendesk Sell API te verbinden met jouw software, kan je vele functies aanroepen en data combineren. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van de Zendesk ticket systeem aan je Jira omgeving. Of voeg hun Real Time Chat toe aan je eigen bedrijfsapplicatie of webshop. Zomaar enkele handige uitbreidingsmogelijkheden. Maar je kan er natuurlijk nog veel meer mee.

Zendesk Sell API mogelijkheden

Zendesk Sell biedt jouw sales afdeling dus vele mogelijkheden dankzij hun handige API. Dat is mooi meegenomen. Maar wat als je nu zeer specifieke datasets nodig hebt? Het komt weliswaar vaker voor dat de functionaliteiten van de bestaande API niet aansluiten op jouw vraagstuk. Ook daar weten wij raad mee.

Wij zeggen altijd: Als data online te vinden is, dan kunnen wij ermee koppelen. Wil jij bijvoorbeeld data exporteren en laten uitlezen binnen jouw eigen bedrijfsapplicatie? Of heb je simpelweg gegevens nodig om door te spelen naar bijvoorbeeld je boekhouding, online betaalomgeving of webshop? Écht alles is mogelijk.

Wij verbinden alle data

Loop je vandaag de dag dus nog steeds tegen de limieten aan van de Zendesk Sell software? En zie jij de mogelijkheid om hierop door te ontwikkelen? Neem dan contact op met onze API-experts en vraag naar de mogelijkheden. Wij hebben op ieder API vraagstuk wel een passend antwoord. Gegarandeerd!

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.