Optimaliseer je bedrijfsproces met een Zendesk Sell API-koppeling

Het CRM van Zendesk Sell is een gebruiksvriendelijke salestool, zeer gericht op klantenervaring en datagedreven beslissingen. Dankzij de veelzijdige Zendesk Sell REST API is het pakket met vele software en functies te koppelen.

Door de Zendesk Sell API te verbinden met jouw software, kan je vele functies aanroepen en data combineren. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van de Zendesk ticket systeem aan je Jira omgeving. Of voeg hun Real Time Chat toe aan je eigen bedrijfsapplicatie of webshop. Zomaar enkele handige uitbreidingsmogelijkheden. Maar je kan er natuurlijk nog veel meer mee.

Zendesk Sell API mogelijkheden

De API van Zendesk biedt vele opties, hieronder een korte lijst van populaire data koppelingen van de Zendesk (REST) API:

  • Zendesk chatbot API. Deze stelt je in staat om een chat te starten met je klanten via je favoriete kanalen en platformen. Verbind ‘m met je eigen platform in combinatie met een chatbot voor het beste resultaat.
  • Zendesk agent API. Hiermee kan je allerlei gegevens, functionaliteiten en handelingen automatiseren en aanpassen van een ‘agent’. Handig om grote teams naar je hand te zetten.
  • Zendesk ticket / request API. Hiermee wijzig je het perspectief of tickets voor zowel je agents als je eindgebruikers. Zo kan je bijvoorbeeld agents tickets laten aanmaken voor klanten of voeg nieuwe status types toe aan een ticket.
  • Zendesk search API. Zoek nog specifieker tussen je tickets dankzij een nóg preciezere filtering of analyseer je custom data sets.

API op maat laten maken

Zendesk Sell biedt jouw sales afdeling dus vele mogelijkheden dankzij hun handige API. Dat is mooi meegenomen. Maar wat als je nu zeer specifieke datasets nodig hebt? Het komt weliswaar vaker voor dat de functionaliteiten van de bestaande API niet aansluiten op jouw vraagstuk. Ook daar weten wij raad mee.

Wij zeggen altijd: Als data online te vinden is, dan kunnen wij ermee koppelen. Wil jij bijvoorbeeld data exporteren en laten uitlezen binnen jouw eigen bedrijfsapplicatie? Of heb je simpelweg gegevens nodig om door te spelen naar bijvoorbeeld je boekhouding, online betaalomgeving of webshop? Écht alles is mogelijk.

Wij verbinden alle data

Loop je vandaag de dag dus nog steeds tegen de limieten aan van de Zendesk Sell software? En zie jij de mogelijkheid om hierop door te ontwikkelen? Neem dan contact op met onze API-experts en vraag naar de mogelijkheden. Wij hebben op ieder API vraagstuk wel een passend antwoord. Gegarandeerd!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Zendesk Sell te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Zendesk Sell. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales