Optimaliseer je bedrijfsproces met een Amazon API-koppeling

Amazon is het meest bekende Amerikaanse e-commerce platform. Het verkoopt digitaal, dagelijks miljoenen producten over de hele wereld. Daarmee mag Amazon terecht de marktleider genoemd worden op het gebied van digitale verkoop en webshops. Door hun wereldwijde aandeel en de integratie binnen vele verschillende branches is de Amazon API zeer uitgebreid en boordevol functionaliteiten.

Mogelijkheden van de API

Door middel van een API koppeling met Amazon stel je je (web)applicatie in staat om verbinding te maken met je Amazon account. Dit kan natuurlijk enorm handig zijn voor bijvoorbeeld webshops die hun producten ook via Amazon verkopen; denk bijvoorbeeld aan het uitlezen van je omzet, totale verkoop of producten reviews in je Lightspeed of Twinfield CMS.

Óf wil je simpelweg al je verschillende handmatige invoeringen van productgegevens centraliseren in één CMS? Door middel van een koppeling met jouw Amazon omgeving zijn de opties eindeloos en automatiseer je vele processen.

Amazon Feed API

Naast de bekende opties van de API is er ook nog Amazon Feed API (of The Amazon MWS Feeds API). Deze stelt je bijvoorbeeld in staat om voorraad en order data te uploaden naar je Amazon omgeving. Deze kan je ook nog verder inzetten om informatie van je feed verder uit te breiden. Kortom: het maakt je Amazon data nóg uitgebreider. Tel uit je winst!

Verbinden met de API van Amazon

De verbinding met de API van Amazon is voor ons bekend terrein. Benieuwd of een Amazon koppeling ook voor jouw onderneming het handigst is? Met onze ervaring in vele webshop verbindingen adviseren we je met groot plezier over de voor- en nadelen van deze API.

Naast de gebruikelijke functies en bovengenoemde mogelijkheden zijn er bovendien nog meer koppelingen die we kunnen leggen. Jouw situatie is namelijk uniek en wij gaan hierover graag met jou in gesprek. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met onze API experts en ervaar het gemak van een sterk digitaal ecosysteem.

Ontdek de kracht van API koppelingen en AI op onze website Webwinkelkoppelen.nl!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Amazon te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Amazon. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales