Amazon

Home > Amazon

Uit dezelfde categorie:

Amazon is het meest bekende Amerikaanse e-commerce platform. Het verkoopt digitaal, dagelijks miljoenen producten over de hele wereld. Daarmee mag Amazon terecht de marktleider genoemd worden op het gebied van digitale verkoop en webshops.

Mogelijkheden Amazon API

Door middel van een API koppeling met Amazon stel je je (web)applicatie in staat om verbinding te maken met je Amazon account. Dit kan natuurlijk enorm handig zijn voor bijvoorbeeld webshops die hun producten ook via Amazon verkopen; denk bijvoorbeeld aan het uitlezen van je omzet, totale verkoop of producten reviews in je Lightspeed of Twinfield CMS. Óf wil je simpelweg al je verschillende handmatige invoeringen van productgegevens centraliseren in één CMS? Door middel van een API koppeling met jouw Amazon omgeving zijn de opties eindeloos en automatiseer je vele processe

Verbinden met de API van Amazon

De verbinding met de API van Amazon is voor ons bekend terrein. Benieuwd of een Amazon koppeling ook voor jouw onderneming het handigst is? Met onze ervaring in vele webshop koppelingen adviseren we je met groot plezier over de voor- en nadelen van deze API.

Naast de gebruikelijke functies en bovengenoemde mogelijkheden zijn er bovendien nog meer koppelingen die we kunnen leggen. Jouw situatie is namelijk uniek en wij gaan hierover graag met jou in gesprek.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.