Lightspeed

Home > Lightspeed

Uit dezelfde categorie:

Lightspeed, voorheen bekend als SEOshop, is de betaalbare totaaloplossing voor webshops. Zowel voor startende als groeiende webwinkeliers. Van orderbeheer tot marketing en van betalingen tot rapportagetools, Lightspeed heeft het allemaal. En is tot in de puntjes uitgewerkt. En het fijne aan Lightspeed is dat al deze data via een solide API beschikbaar is gesteld. Dat is voor externe partijen dus ontzettend prettig om mee te werken.

Een koppeling met de Lightspeed API

Ondanks dat Lightspeed zo veelzijdig is, kan je dus middels de API vele deuren openen. Verwerk bijvoorbeeld verkopen direct via de API in je boekhouding (bijvoorbeeld Exact Online of Reeleezee). Deze kan je simpelweg met je webshop synchroniseren.

Of misschien heb je al je voorraden ondergebracht bij een fulfilment partij (zoals Misi). Wil je daarvan de mutaties in je voorraad gelijk bijwerken in je Lightspeed omgeving? Dat kan ook! Maar denk ook bijvoorbeeld aan een combinatie met een Softtouch POS. Zo synchroniseer je klantgegevens van beide systemen. Er zijn zoveel opties; het zijn er te veel om op te noemen.

Lightspeed synchroniseren

De afgelopen jaren hebben wij met Lightspeed vanuit verschillende richtingen koppelingen gemaakt. Voornamelijk voor het toevoegen en synchroniseren van data. Misschien is Lightspeed je centrale systeem en wil je er data uit halen om dit in andere systemen te verwerken? Maar het kan ook zijn dat het eigenlijk alleen je ‘verkoopportaal’ is en dat alle verkopen direct in een ander pakket bijgewerkt worden. Dankzij de solide en prettige API van Lightspeed is dit allemaal mogelijk.

Benieuwd hoe een koppeling met Lightspeed ervoor kan zorgen dat jij meer bestellingen kunt verwerken in minder tijd? Vertel ons meer over jouw omgeving en ervaar hoe wij jouw leven makkelijker kunnen maken. Onze API experts vertellen je er graag meer over.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.