Optimaliseer je bedrijfsproces met een Bunq API-koppeling

Bunq is een Nederlandse, internationaal actieve bank die zich richt op de Europese markt. Het bedrijf verleent digitale financiële diensten, voornamelijk via de eigen mobiele app. Bunq onderscheidt zich bovenal door hun unieke extra’s en transparantie naar klanten. De Bunq API biedt een brede verscheidenheid aan functies. En deze kunnen vooral zeer gunstig zijn voor partijen die Bunq gebruikers en functies willen koppelen aan hun applicatie.

Met deze API kan je het onder andere mogelijk maken om rekeningen/bankpassen in te zien en te beheren; plaats betalingen tussen rekeningen of beheer bijvoorbeeld verzoeken en aanvragen. Door dit te combineren met je eigen software kunnen gebruikers de meeste functies van de Bunq app gebruiken in jouw eigen omgeving.

Niet alleen kan je hiermee je klanten eenvoudiger bedienen met verschillende koppelingen tussen jouw software en die van Bunq, ook je eigen onderneming wordt er beter op. Denk aan het koppelen van je Bunq account met je boekhouding of externe bankrekeningen.

Bunq API connectie maken

Op alle plekken waar geldstromen voorkomen wordt het mogelijk om jezelf te onderscheiden en een koppeling te maken. Naast de eerder genoemde mogelijkheid om te koppelen met je boekhouding (zoals Exact of Twinfield) kan je met de Bunq API o.a. ook verbinden met je webshop, HR programma of betaalsystemen als Mollie en Stripe.

Benieuwd of een Bunq koppeling ook voor jouw onderneming het handigst is? Met onze ervaring in tientallen online betaal- en bankplatformen adviseren we je met groot plezier over de voor- en nadelen van deze API. Naast de gebruikelijke functies en bovengenoemde mogelijkheden zijn er bovendien nog meer koppelingen die we kunnen leggen.

Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Jouw situatie is namelijk uniek en wij gaan hierover graag met jou in gesprek. Onze API experts weten altijd wel raad met jouw situatie, daag ons uit!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Bunq te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Bunq. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales