Bunq

Home > Bunq

Uit dezelfde categorie:

Bunq is een Nederlandse, internationaal actieve bank die zich richt op de Europese markt. Het bedrijf verleent digitale financiële diensten, voornamelijk via de eigen mobiele app. Bunq onderscheidt zich bovenal door hun unieke extra’s en transparantie naar klanten.

De Bunq API biedt een brede verscheidenheid aan functies die zeer gunstig kunnen zijn voor partijen die Bunq gebruikers en functies willen koppelen aan hun applicatie.

Met deze API kan je het onder andere mogelijk maken om rekeningen/bankpassen in te zien en te beheren; plaats betalingen tussen rekeningen of beheer bijvoorbeeld verzoeken en aanvragen. Door dit te combineren met je eigen software kunnen gebruikers de meeste functies van de Bunq app gebruiken in jouw eigen omgeving. Niet alleen kan je hiermee je klanten eenvoudiger bedienen met verschillende koppelingen tussen jouw software en die van Bunq, ook je eigen onderneming wordt er beter op. Denk aan het koppelen van je Bunq account met je boekhouding of externe bankrekeningen.

Bunq API connectie maken

Op alle plekken waar geldstromen voorkomen wordt het mogelijk om jezelf te onderscheiden en een koppeling te maken. Naast de eerder genoemde mogelijkheid om te koppelen met je boekhouding (zoals Exact of Twinfield) kan je met de Bunq API o.a. ook verbinden met je webshop, HR programma of betaalsystemen als Mollie en Stripe.

Benieuwd of een Bunq koppeling ook voor jouw onderneming het handigst is? Met onze ervaring in tientallen online betaal- en bankplatformen adviseren we je met groot plezier over de voor- en nadelen van deze API. Naast de gebruikelijke functies en bovengenoemde mogelijkheden zijn er bovendien nog meer koppelingen die we kunnen leggen. Jouw situatie is namelijk uniek en wij gaan hierover graag met jou in gesprek.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.