Cardgate API koppeling maken

Cardgate is een wat kleinere payment provider uit Nederland. Juist die kleinschaligheid maakt dit echter één van de prettigere partijen om mee te werken. Ze zijn ontzettend gericht op de klant, zijn flexibel en adviseren actief op het gebied van betalingsmogelijkheden (ook voor het buitenland). Daarnaast hebben zijn een technisch sterke achtergrond waardoor hun systeem, en vooral de API, erg goed in elkaar zitten.

Koppeling met de API van Cardgate

De tarieven van Cardgate zijn te vergelijken met die van concurrenten zoals Multisafepay en Mollie. Uniek is de betaalmethode-check waarbij je via hun site middels een soort 'wizard' advies kunt krijgen over de beste set met betaalmethodes voor de landen van jouw doelgroep. Verder bieden zij ook betalingen aan via iets minder gebruikelijke platforms wat, vooral voor buitenlandse betalingen, soms wel vereist is. Denk aan Dankort (een Deense debetkaart) of EPS (de Oosterijkse iDEAL). Deze diversiteit aan betaalmethodes maakt dit een hele interessante partij.

Cardgate API connectie maken

De API valt onder Curo Payments (moederbedrijf van Cardgate) en is een solide REST API.  Zoals te verwachten kunnen de meest gangbare zaken via deze API uitgevoerd worden. Denk aan het ophalen van betaalmethodes, het maken van directe betaallinks (voor bijvoorbeeld verzending per e-mail), het ophalen van actuele betaalstatussen en het uitvoeren van refunds. Ook voor iets complexere en technischere implementaties is er voldoende ruimte in deze solide API.

Meer weten?

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor een korte brainstorm of een vrijblijvend voorstel.

Voorbeelden van API's waar wij mee werken