Cardgate API koppeling maken

Cardgate is een wat kleinere payment provider uit Nederland. Juist die kleinschaligheid maakt dit echter één van de prettigere partijen om mee te werken. Ze zijn ontzettend gericht op de klant, flexibel en adviseren actief op het gebied van betalingsmogelijkheden (ook voor het buitenland). Daarnaast heeft Cardgate een technisch sterke achtergrond waardoor hun systeem, en vooral de API, zeer goed in elkaar zitten.

Koppeling met de API van Cardgate

De tarieven van Cardgate zijn te vergelijken met die van concurrenten zoals Multisafepay en Mollie. Uniek is de betaalmethode-check waarbij je via hun site middels een soort 'wizard' advies kunt krijgen over de beste set met betaalmethodes voor de landen van jouw doelgroep. Verder bieden zij ook betalingen aan via iets minder gebruikelijke platforms wat, vooral voor buitenlandse betalingen, doorgaands vereist is. Denk aan Dankort (een Deense debetkaart) of EPS (de Oosterijkse iDEAL). Deze diversiteit aan betaalmethodes maakt dit een heel interessante partij.

Cardgate API connectie maken

De API valt onder Curo Payments (moederbedrijf van Cardgate) en is een solide REST API. Zoals te verwachten kunnen de meest gangbare zaken via deze API worden uitgevoerd, denk aan het ophalen van betaalmethodes, het maken van directe betaallinks (voor bijvoorbeeld verzending per e-mail), het ophalen van actuele betaalstatussen of het uitvoeren van refunds. Ook voor iets complexere en technischere implementaties is er voldoende ruimte in deze solide API.

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van API koppelingen met Cardgate. Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Koppelen met Cardgate was nog nooit zo simpel

Benieuwd wat een API koppeling met Cardgate voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen