Optimaliseer je bedrijfsproces met een MultiSafepay API-koppeling

Multisafepay is één van de snelstgroeiende payment providers van Nederland met een scherp prijsmodel en prettige condities. We hebben daarom de afgelopen jaren al ontelbare implementaties mogen maken met de Multisafepay API. Daarnaast ondersteunt MultiSafepay een breed pakket aan betaalmethodes én adviseren ze je actief over de beste betaalmethodes. Benieuwd naar wat Multisafepay exact te bieden heeft? Bekijk dan hier een overzicht van de technische functionaliteiten.

API Multisafepay koppelen

Vanuit de API kan je dus diverse functionaliteiten aanroepen. Zo is het mogelijk om direct vanuit de API een betaling te starten. Deze kan je dan weer direct mailen naar een gebruiker. Denk bijvoorbeeld aan het meesturen van een bijgevoegde betaallink bij je facturen. De betaaltermijn verkort hiermee vaak fors. Dat is voor vele gebruikers al een flink voordeel. Tevens kan je met de API data ophalen die behandeld wordt in Multisafepay. Dat betekent dat je onder andere betalingen automatisch kan inboeken in je boekhoudpakket (bijv. ExactOnline of Reeleezee).

Data implementatie

De Multisafepay API biedt de mogelijkheid om (vrijwel) alle handelingen uit te voeren die gerelateerd zijn aan de ontvangen betalingen. Zo kun je vanuit de API ook refunds opstarten en een lijst opvragen met betaalmethodes. Door de combinatie van het solide Multisafepay platform en onze ruime ervaring met payment providers (in het bijzonder Multisafepay) zit je bij ons goed.

Wij adviseren en implementeren alles wat er mogelijk is. En als het nog niet mogelijk is, dan bouwen we ‘m wel. Weten hoe we dat doen? Neem dan snel contact op met onze API experts.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met MultiSafepay te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met MultiSafepay. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales