MultiSafepay

Home > MultiSafepay

Uit dezelfde categorie:

Multisafepay is één van de snelstgroeiende payment providers van Nederland met een scherp prijsmodel en prettige condities. We hebben daarom de afgelopen jaren al ontelbare implementaties mogen maken met de Multisafepay API. Daarnaast ondersteunt MultiSafepay ze een breed pakket aan betaalmethodes. Zo adviseren ze je actief over de beste betaalmethodes.

API Multisafepay koppelen

Vanuit de API kan je diverse functionaliteiten aanroepen. Zo is het mogelijk om direct vanuit de API een betaling te starten. Deze kan je dan weer direct mailen naar een gebruiker. Denk bijvoorbeeld aan het meesturen van een bijgevoegde betaallink bij je facturen. De betaaltermijn verkort hiermee vaak fors. Dat is voor vele gebruikers al een flink voordeel. Tevens kan je met de API data ophalen die behandeld wordt in Multisafepay. Dat betekent dat je onder andere betalingen automatisch kan inboeken in je boekhoudpakket (bijv. ExactOnline of Reeleezee).

Data implementatie

De Multisafepay API biedt de mogelijkheid om (vrijwel) alle handelingen uit te voeren die gerelateerd zijn aan de ontvangen betalingen. Zo kun je vanuit de API ook refunds opstarten en een lijst opvragen met betaalmethodes. Door de combinatie van het solide Multisafepay platform en onze ruime ervaring met payment providers (in het bijzonder Multisafepay) zit je bij ons goed. Wij adviseren en implementeren alles wat er mogelijk is. En als het nog niet mogelijk is, dan bouwen we ‘m wel.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.