Optimaliseer je bedrijfsproces met een Cardgate API-koppeling

Cardgate is een wat kleinere payment provider uit Nederland. Juist die kleinschaligheid maakt dit echter één van de prettigere partijen om mee te werken. Ze zijn ontzettend gericht op de klant, flexibel en adviseren actief op het gebied van betalingsmogelijkheden (ook voor het buitenland). Daarnaast heeft Cardgate een technisch sterke achtergrond waardoor hun systeem, en vooral de API, zeer goed in elkaar zitten.

Koppeling met de API van Cardgate

De tarieven van Cardgate zijn te vergelijken met die van concurrenten zoals Multisafepay en Mollie. Uniek is de betaalmethode-check waarbij je via hun site middels een soort ‘wizard’ advies kunt krijgen over de beste set met betaalmethodes voor de landen van jouw doelgroep. Verder bieden zij ook betalingen aan via iets minder gebruikelijke platforms wat, vooral voor buitenlandse betalingen, doorgaands vereist is. Denk aan Dankort (een Deense debetkaart) of EPS (de Oosterijkse iDEAL). Deze diversiteit aan betaalmethodes maakt dit een heel interessante partij.

Cardgate connectie maken

De API valt onder Curo Payments (moederbedrijf van Cardgate) en is een solide REST API. Zoals te verwachten kunnen de meest gangbare zaken via deze API worden uitgevoerd, denk aan het ophalen van betaalmethodes, het maken van directe betaallinks (voor bijvoorbeeld verzending per e-mail), het ophalen van actuele betaalstatussen of het uitvoeren van refunds. Ook voor iets complexere en technischere implementaties is er voldoende ruimte in deze solide API.

Begin dus vandaag nog met een passende API koppeling. Neem contact op met onze API experts en ga voor het succes van een passende software koppeling met jouw Cardgate data (en meer!)

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Cardgate te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Cardgate. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales