DHL/Myparcel API koppelen

De internationale bezorgservice van DHL verstuurt en bezorgd je (zakelijke) pakketten overal ter wereld. Met hun samenwerkingen tussen diverse (lokale) partijen en goede online support is DHL een waardige partij voor jouw bedrijfslogistiek.

De dienstverlening van DHL is een uitstekende oplossing voor jou en je klanten. Heb je bijvoorbeeld een webshop, een retail onderneming of verstuur je regelmatig pakketjes naar klanten? Met de API van DHL kan je deze informatie inladen en gebruiken binnen jouw eigen omgeving.

Je maakt het bijvoorbeeld mogelijk dat pakketten vanuit je systeem automatisch verzendklaar worden gemaakt. Maar ook klanten plukken er de vruchten van. Met de API van DHL kan je je webshop verrijken met functies zoals dag- en tijdvakkeuze. Ook weekend- en avondlevering valt binnen de mogelijkheden.

Je klant kan tevens gebruik maken van:

  • Bezorging op dezelfde dag
  • Bezorging aan huis of op een DHL servicepunt
  • Pakketten afhalen bij een DHL locker

DHL API uitbreiden

Voor de ondernemer zelf zijn er ook veel functies die de DHL API biedt. Zo kan je onder andere je verzendingen laten uitlezen in je eigen webshop CMS of ontvang notificaties per mail (of sms) bij bepaalde triggers zoals ontvangst of het leegraken van je voorraad. Zelfs douaneaangifte van je zending kan worden verwerkt op verschillende manieren. Andersom kan al deze informatie ook worden ontvangen door de klant!

Je raadt het al, de functies en mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Maak ons kenbaar waar jouw pijnpunten en groei mogelijkheden liggen en wij verbinden de API op een manier die uniek is voor jouw onderneming.

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van API koppelingen met DHL/Myparcel. Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Koppelen met DHL/Myparcel was nog nooit zo simpel

Benieuwd wat een API koppeling met DHL/Myparcel voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen