API e-Boekhouden.nl koppelen

e-Boekhouden.nl heeft voor iedere bank, webshop, kassasysteem, salarispakket of Payment Service Provider een passende oplossing. Of het nu een directe koppeling of importfunctie is; je boekhouding wordt met e-Boekhouden nóg verder geautomatiseerd zodat u minder tijd kwijt bent met de boekhouding.

Een koppeling maken met e-Boekhouden?

Met de API van e-Boekhouden is het mogelijk om geautomatiseerd gegevens in je boekhouding te plaatsen of gegevens daaruit op te halen. Zo kun je bijvoorbeeld facturen of orders uit een ander systeem dan e-Boekhouden.nl met de API direct en volledig automatisch in je boekhouding plaatsen. Snel, efficiënt en zonder het risico van menselijke fouten.

Webwinkel met e-Boekhouden.nl verbinden

Heb je al een webshop, maar moet je op dit moment nog een hoop gegevens handmatig overzetten? Door een koppeling te maken met de API van e-Boekhouden is dat niet meer nodig. Of heb je een payment provider (zoals Mollie of Multisafepay) waar je nu betalingen ontvangt, maar die je nog handmatig aan facturen moet koppelen? Zomaar een paar scenario's die voor kunnen komen en welke perfect opgelost kunnen worden met een API koppeling..

Koppelen e-Boekhouden

Door de API slim te benutten helpen wij bedrijven meer te halen uit hun e-Boekhouden. De software van e-Boekhouden omvat een brede hoeveelheid datasets en mogelijkheden welke grotendeels via de API beschikbaar zijn gesteld. Hierdoor is het mogelijk op zeer breed niveau met je data uit e-Boekhouden aan de slag te gaan door deze op te halen of door deze te verrijken met data uit een ander systeem.

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van API koppelingen met e-Boekhouden.nl. Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Koppelen met e-Boekhouden was nog nooit zo simpel

Benieuwd wat een API koppeling met e-Boekhouden voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen