Optimaliseer je bedrijfsproces met een e-Boekhouden API-koppeling

e-Boekhouden.nl heeft voor alles een oplossing, dankzij de veelzijdige API. Bijvoorbeeld voor je bank, webshop, kassasysteem, salarispakket of Payment Service Provider. Of het nu een directe koppeling of importfunctie is; je boekhouding wordt met e-Boekhouden nóg verder geautomatiseerd. Zo ben je dus altijd minder tijd kwijt aan je boekhouding.

Want zeg nou zelf: Je boekhouding doen is niet het allerleukste in de wereld. Er kan veel fout gaan! Door de vele mogelijkheden van een API verbinding met je boekhouding, kan je talloze functies automatiseren. En dat voorkomt weer vele potentiele typ- en rekenfouten.

Haal meer uit je boekhouding data

Met de API is het dus mogelijk om gegevens geautomatiseerd te verwerken. Haal bijvoorbeeld gegevens gegevens op of plaats ze waar ze nodig zijn. Denk aan het plaatsen van data (orders en andere handelingen) uit een ander systeem, zoals webwinkel orders of contractgegevens. Snel, efficiënt en zonder het risico van menselijke fouten. Bekijk een uitgebreid overzicht van de alle koppel mogelijkheden op de website van e-Boekhouden.

Webwinkel met e-Boekhouden.nl verbinden

Heb je al een webshop, maar moet je op dit moment nog een hoop gegevens handmatig overzetten? Door een koppeling te maken met de API van e-Boekhouden is dat niet meer nodig. Of heb je een payment provider (zoals Mollie of Multisafepay) waar je nu betalingen ontvangt, maar die je nog handmatig aan facturen moet koppelen? Ook zomaar een paar scenario’s die voor kunnen komen. Met een API koppeling is dit allemaal binnen handbereik.

Door de API slim te benutten, helpen wij bedrijven meer te halen uit hun e-Boekhouden. De software van e-Boekhouden omvat een brede hoeveelheid datasets en mogelijkheden. Die zijn via de API grotendeels beschikbaar gesteld. Hierdoor is het mogelijk op zeer breed niveau met je data aan de slag te gaan. Zo haal je dus makkelijk en snel data uit je systemen die je kan verrijken in je e-Boekhouden software. Neem vandaag nog contact op en ervaar de vele mogelijkheden!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met e-Boekhouden te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met e-Boekhouden. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales