e-Boekhouden

Home > e-Boekhouden

Uit dezelfde categorie:

e-Boekhouden.nl heeft voor alles een oplossing, dankzij de veelzijdige API. Bijvoorbeeld voor je bank, webshop, kassasysteem, salarispakket of Payment Service Provider. Of het nu een directe koppeling of importfunctie is; je boekhouding wordt met e-Boekhouden nóg verder geautomatiseerd. Zo ben je dus altijd minder tijd kwijt aan je boekhouding.

Want zeg nou zelf: Je boekhouding doen is niet het allerleukste in de wereld. Er kan veel fout gaan! Door de vele mogelijkheden van een API verbinding met je boekhouding, kan je talloze functies automatiseren. En dat voorkomt weer vele potentiele typ- en rekenfouten.

Haal meer uit je boekhouding data

Met de API is het dus mogelijk om gegevens geautomatiseerd te verwerken. Haal bijvoorbeeld gegevens gegevens op of plaats ze waar ze nodig zijn. Denk aan het plaatsen van data (orders en andere handelingen) uit een ander systeem, zoals webwinkel orders of contractgegevens. Snel, efficiënt en zonder het risico van menselijke fouten.

Webwinkel met e-Boekhouden.nl verbinden

Heb je al een webshop, maar moet je op dit moment nog een hoop gegevens handmatig overzetten? Door een koppeling te maken met de API van e-Boekhouden is dat niet meer nodig. Of heb je een payment provider (zoals Mollie of Multisafepay) waar je nu betalingen ontvangt, maar die je nog handmatig aan facturen moet koppelen? Ook zomaar een paar scenario’s die voor kunnen komen. Met een API koppeling is dit allemaal binnen handbereik.

Door de API slim te benutten, helpen wij bedrijven meer te halen uit hun e-Boekhouden. De software van e-Boekhouden omvat een brede hoeveelheid datasets en mogelijkheden. Die zijn via de API grotendeels beschikbaar gesteld. Hierdoor is het mogelijk op zeer breed niveau met je data aan de slag te gaan. Zo haal je dus makkelijk en snel data uit je systemen die je kan verrijken in je e-Boekhouden software.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.