Exact Online: Nóg meer API mogelijkheden

Jezelf een expert noemen in Exact Online. Dat doe je niet zomaar. Onze developers maken al vele jaren koppelingen met allerlei boekhoudpakketten. Exact Online is hierin een van de meest voorkomende. En over één ding zijn wij het 100% zeker: Wij kennen Exact Online van binnen en buiten. Vertel ons wat jij nodig hebt en wij maken het mogelijk. De oplossingen die wij de afgelopen jaren met de Exact API gemaakt hebben zitten overal. Van integraties met de CRM omgeving tot het ophalen van serienummers uit Exact productie. En van de inkoop- en verkooporders synchronisatie tot het boeken van verkoopfacturen uit webshops. En eigenlijk nog veel meer dan dit.

We kunnen alles maken met de Exact Online API. Van dagelijkse synchronisaties via de REST JSON API tot hele specifieke data exports. Bijvoorbeeld van periodebalansen via de XML API. Kortom, wij weten precies waar de data zit en hoe we deze op kunnen halen. Daarnaast helpen we je met batch data-verrijking of automatische boekingen. Om maar een zijweg te noemen.

Automatiseer en synchroniseer Exact Online data tussen al je (bedrijfs)software

De Exact Online rate limits en limieten

Exact verlaagt continu de zogenoemde rate limits (maximaal aantal verzoeken wat je per tijdslot aan hun API kunt sturen). Dit met als doel de API zo snel mogelijk te houden en minder te belasten. Tevens krijgen we vaak vragen van mensen die tegen problemen aanlopen met hun processen. Deze zijn vaak geholpen bij oplossingen die de juiste balans vinden in synchronisaties, webhooks en het bundelen van dataverzoeken. Zo houden we de hoeveelheid requests zo laag mogelijk. Dit uiteraard binnen de kaders van wat mogelijk is, want sommige zaken kun je (simpelweg) niet slimmer of efficiënter maken.

Buitenlandse versies van de Exact API

Exact Online is niet alleen in het Nederlands. Het is ook beschikbaar in het Frans, Belgisch en Duits. Deze versies zijn grotendeels gelijk aan elkaar, maar er zijn kleine nuanceverschillen. Hier zijn wij goed bekend mee. Daarnaast kunnen wij ook koppelingen maken die met de API’s van meerdere landen tegelijk kan verbinden.

Wij mogen dus met recht zeggen: Wij kennen de Exact software als geen ander. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je gewoon even sparren? Dan gaan we graag met jou in gesprek. Neem vandaag nog contact op.

Ga vandaag nog voor je eigen API!

Overtuigd dat een eigen API-koppeling iets voor jou is? Neem dan direct contact op voor een gratis offerte op maat.

Deel dit artikel
Meer API artikelen

Contact opnemen met sales