Optimaliseer je bedrijfsproces met een EyeStore API-koppeling

EyeStore, de optiek software ontwikkeld door EyeFactory, is een cloud-systeem speciaal ontwikkeld voor de optiekbranche. Het naar eigen zeggen all-in-one programma is gekoppeld met bijvoorbeeld glasleveranciers, inkooporganisaties en contactlens-fabrikanten. En dankzij de veelzijdige Eyestore API kan je vele kanten op.

De veelzijdige Eyestore software kan dus veel. Erg veel. Denk aan loyaliteitsmodules, managementfuncties, resultaatanalyses en andere handige tools. De omgeving wordt tevens periodiek vernieuwd met nieuwe oplossingen én het werkt volledig uit de cloud. Vanuit de basis is de API van EyeStore dus al zeer uitgebreid.

Uitbreiden dankzij de EyeStore API

De cloud oplossing van EyeFactory biedt opticiens alle mogelijkheden om te doen wat iedere ondernemer het liefst doet: Zich bezighouden met hun core-business. Dankzij EyeStore werk je dus vele malen efficienter en zonder dat je je hoeft bezig te houden met (ICT) randzaken. Deze zitten namelijk netjes verwerkt in één omgeving!

Maar toch kan het voorkomen dat je nog nét iets mist. Je hebt bijvoorbeeld EyeStore data die je het liefst wilt laten uitlezen in bijvoorbeeld je boekhouding, social media of HR systemen. Werk jij bijvoorbeeld met een Exact Online, waarin je data vanuit EyeStore wilt uitlezen? Of wil je de data van je personeelsmanagement koppelen aan je Nmbrs omgeving? Zomaar een paar ideeën die je kan realiseren met een API-koppeling.

EyeStore koppelen aan jouw data

Het mag dus heel duidelijk zijn: Alles van geo-mapping tot resultaat analyses tot actie-triggers en winkelstatistieken; de API is uiterst veelzijdig. Maar heb jij een functie in beeld die tussen wal en schip vallen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Dankzij onze jarenlange ervaring van het koppelen van talloze API’s uit diverse branches is geen verbinding ons te gek. Schieten de standaard EyeStore opties tekort? Wacht dan niet langer met het tot stand brengen van jouw ideeën. Trek aan de bel en leg je opties voor aan onze API-experts. Zij gaan graag met jou in gesprek over de talloze mogelijkheden van onze data koppelingen.

Benieuwd naar onze API en AI oplossingen voor jouw webshop? Bezoek dan onze website Webwinkelkoppelen.nl!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met EyeStore te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met EyeStore. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales