EyeStore

Home > EyeStore

Uit dezelfde categorie:

EyeStore, de optiek software ontwikkeld door EyeFactory, is een cloud-systeem speciaal ontwikkeld voor de optiekbranche. Het naar eigen zeggen all-in-one programma is gekoppeld met bijvoorbeeld glasleveranciers, inkooporganisaties en contactlens-fabrikanten. En dankzij de veelzijdige Eyestore API kan je vele kanten op.

De veelzijdige Eyestore software kan dus veel. Erg veel. Denk aan loyaliteitsmodules, managementfuncties, resultaatanalyses en andere handige tools. De omgeving wordt tevens periodiek vernieuwd met nieuwe oplossingen én het werkt volledig uit de cloud. Vanuit de basis is de API van EyeStore dus al zeer uitgebreid.

Uitbreiden dankzij de EyeStore API

De cloud oplossing van EyeFactory biedt opticiens alle mogelijkheden om te doen wat iedere ondernemer het liefst doet: Zich bezighouden met hun core-business. Dankzij EyeStore werk je dus vele malen efficienter en zonder dat je je hoeft bezig te houden met (ICT) randzaken. Deze zitten namelijk netjes verwerkt in één omgeving!

Maar toch kan het voorkomen dat je nog nét iets mist. Je hebt bijvoorbeeld EyeStore data die je het liefst wilt laten uitlezen in bijvoorbeeld je boekhouding, social media of HR systemen. Werk jij bijvoorbeeld al met een Exact Online, waarin je data vanuit EyeStore wilt uitlezen? Of wil je de data van je personeelsmanagement koppelen aan je Nmbrs omgeving? Zomaar een paar ideeën die je kan realiseren met een API-koppeling.

EyeStore koppelen aan jouw data

Het mag dus heel duidelijk zijn: Alles van geo-mapping tot resultaat analyses tot actie-triggers en winkelstatistieken; de API is uiterst veelzijdig. Maar heb jij een functie in beeld die tussen wal en schip vallen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Dankzij onze jarenlange ervaring van het koppelen van talloze API’s uit diverse branches is geen verbinding ons te gek. Schieten de standaard EyeStore opties tekort? Wacht dan niet langer met het tot stand brengen van jouw ideeën. Trek aan de bel en leg je opties voor aan onze API-experts. Zij gaan graag met jou in gesprek over de talloze mogelijkheden van onze data koppelingen.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.