Flora@Home API koppelen

Flora@Home is een initiatief van PostNL en stelt webshops in staat om bloemen en planten aan te bieden via hun API. Ze streven ernaar het productenassortiment continu te verbeteren en zeker maandelijks nieuwe producten toe te voegen.

Koppelen met jouw webshop

Naast het hebben van een fysieke bloemen- en plantenwinkel kan het ook onderneming-technisch aantrekkelijk zijn om bloemen en planten aan te bieden via een webshop. Met behulp van de Flora@Home Rest API krijg je hiervoor alle vrijheid. Het enige wat zij aanbieden is een API en een goedgevuld, aantrekkelijk aanbod en jij doet de rest. Maar wat als je niet weet hoe je om moet gaan met een API? En wat als je nog meer mogelijkheden ziet binnen jouw webshop? Dankzij onze jarenlange ervaring met E-commerce kunnen wij de verbindende factor zijn die dit voor jou mogelijk maakt.

Versterk je webshop

Naast het inbouwen en opzetten van een Flora@Home API verbinding kunnen wij nog veel meer bieden voor je webshop. Zo kunnen wij bijvoorbeeld inkomende orders direct verbinden met je boekhouding pakket, koppelen we je uitgaande berichten aan je Mailchimp marketing plan of hangen we alle data vanuit je andere webshops of Bol.com platform aan één centrale omgeving. Hoe handig is dat?

Kortom, als jij de mogelijkheid ziet voor verbetering, dan kunnen wij je daarbij helpen. Niet alleen centraliseer je al je data, ook het overtypen en gegevens handmatig verwerken maak je hiermee verleden tijd.

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van API koppelingen met . Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Koppelen met Flora@Home was nog nooit zo simpel

Benieuwd wat een API koppeling met Flora@Home voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen