Optimaliseer je bedrijfsproces met een Flora@Home API-koppeling

Flora@Home is een initiatief van PostNL die webshops in staat stelt om bloemen en planten aan te bieden via hun API. En dat zonder voorraadrisico of investeringen. En het wordt direct vanaf Nederlandse kwekers in speciale verpakking bezorgd door heel Europa. Flora@Home regelt alles, van inkoop tot verzending. Ze streven er tevens naar het productenassortiment continu te verbeteren en zeker maandelijks nieuwe producten toe te voegen.

Koppelen met jouw webshop

Naast het hebben van een fysieke bloemen- en plantenwinkel kan het ook onderneming-technisch aantrekkelijk zijn om bloemen en planten aan te bieden via een webshop. Met behulp van de Flora at Home Rest API krijg je hiervoor alle vrijheid. Het enige wat zij aanbieden is een API en een goedgevuld, aantrekkelijk aanbod en jij doet de rest.

Maar wat als je niet weet hoe je om moet gaan met een API? En wat als je nog meer mogelijkheden ziet binnen jouw webshop? Dankzij onze jarenlange ervaring met E-commerce kunnen wij de verbindende factor zijn die dit voor jou mogelijk maakt. Een veel voorkomende koppeling is bijvoorbeeld die met de Prestashop en Woocommerce platformen.

Versterk je webshop met de Flora@Home API

Naast het inbouwen en opzetten van een Flora at Home API verbinding kunnen wij nog veel meer bieden voor je webshop. Zo kunnen wij bijvoorbeeld inkomende orders direct verbinden met je boekhouding pakket, koppelen we je uitgaande berichten aan je Mailchimp marketing plan of hangen we alle data vanuit je andere webshops of Bol.com platform aan één centrale omgeving. Hoe handig is dat?

Kortom, als jij de mogelijkheid ziet voor verbetering, dan kunnen wij je daarbij helpen. Niet alleen centraliseer je al je data, ook het overtypen en gegevens handmatig verwerken maak je hiermee verleden tijd. Neem vandaag nog contact op met een van onze API experts en wij helpen je graag gauw op weg.

Ontdek hoe je jouw webshop slimmer maakt met onze API-integratie. Bezoek onze website Webwinkelkoppelen.nl nu!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Flora@Home te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Flora@Home. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales