Flora@Home

Home > Flora@Home

Uit dezelfde categorie:

Flora@Home is een initiatief van PostNL en stelt webshops in staat om bloemen en planten aan te bieden via hun API. Ze streven ernaar het productenassortiment continu te verbeteren en zeker maandelijks nieuwe producten toe te voegen.

Koppelen met jouw webshop

Naast het hebben van een fysieke bloemen- en plantenwinkel kan het ook onderneming-technisch aantrekkelijk zijn om bloemen en planten aan te bieden via een webshop. Met behulp van de Flora@Home Rest API krijg je hiervoor alle vrijheid. Het enige wat zij aanbieden is een API en een goedgevuld, aantrekkelijk aanbod en jij doet de rest. Maar wat als je niet weet hoe je om moet gaan met een API? En wat als je nog meer mogelijkheden ziet binnen jouw webshop? Dankzij onze jarenlange ervaring met E-commerce kunnen wij de verbindende factor zijn die dit voor jou mogelijk maakt.

Versterk je webshop

Naast het inbouwen en opzetten van een Flora@Home API verbinding kunnen wij nog veel meer bieden voor je webshop. Zo kunnen wij bijvoorbeeld inkomende orders direct verbinden met je boekhouding pakket, koppelen we je uitgaande berichten aan je Mailchimp marketing plan of hangen we alle data vanuit je andere webshops of Bol.com platform aan één centrale omgeving. Hoe handig is dat?

Kortom, als jij de mogelijkheid ziet voor verbetering, dan kunnen wij je daarbij helpen. Niet alleen centraliseer je al je data, ook het overtypen en gegevens handmatig verwerken maak je hiermee verleden tijd.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.