Optimaliseer je bedrijfsproces met een Gripp API-koppeling

Gripp is een alles-in-één software voor ondernemers die je ondersteund in vrijwel alle bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan projectadministratie, urenregistratie, facturatie en boekhouding; en dat is slechts het topje van de ijsberg. Daarnaast is de Gripp API ook zeer prettig in gebruik vanwege de vele functies die het te bieden heeft.

Synchroniseer je data

Met de API van Gripp kan je koppelingen maken met vele verschillende software. Dat is alleen al voor de gemiddele MKB’er de oplossing voor vele vraagstukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het koppelen van je Gripp account met je online betalingen/bank om klanten makkelijker facturen aan te bieden; koppel het aan je Mailchimp account om je nieuwsbrief automatisch te synchroniseren. Óf verbindt het aan je Exact of Twinfield software, zo zijn bijvoorbeeld ook je facturen altijd gescynchroniseerd.

API koppeling laten maken met Gripp

Waar jouw kansen met Gripp ook liggen, wij leggen eenvoudig de koppeling die jij voor ogen ziet. Zolang de software waar jouw Gripp API mee moet verbinden online te vinden is, kunnen wij deze maken. Op die manier kan je jouw Gripp CMS volledig personaliseren naar de werking van jouw onderneming.

Want hoe handig zou het zijn als je nooit meer meerdere keren dezelfde data hoeft in te voeren op verschillende plekken? Of dat je je gehele facturatue vereenvoudigd naar één simpele druk op de knop? Wij kennen alle ins- en outs van deze en vele andere API’s, dus neem contact op en vertel ons waar je wilt groeien. Onze API experts weten er wel raad mee.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Gripp te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Gripp. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales