Gripp

Home > Gripp

Uit dezelfde categorie:

Gripp is een alles-in-één software voor ondernemers die je ondersteund in vrijwel alle bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan projectadministratie, urenregistratie, facturatie en boekhouding; en dat is slechts het topje van de ijsberg. Daarnaast heeft Gripp ook een prettige API die veel functies te bieden heeft.

Gripp API

Met de API van Gripp kan je koppelingen maken met vele verschillende software. Dat is alleen al voor de gemiddele MKB’er de oplossing voor vele vraagstukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het koppelen van je Gripp account met je online betalingen/bank om klanten makkelijker facturen aan te bieden; koppel het aan je Mailchimp account om je nieuwsbrief automatisch te synchroniseren. Óf verbindt het aan je Exact of Twinfield software, zo zijn bijvoorbeeld ook je facturen altijd gescynchroniseerd.

API koppeling met Gripp

Waar jouw kansen met Gripp ook liggen, wij leggen eenvoudig de koppeling die jij voor ogen ziet. Zolang de software waar jouw Gripp API mee moet verbinden online te vinden is, kunnen wij deze maken. Op die manier kan je jouw Gripp CMS volledig personaliseren naar de werking van jouw onderneming.

Want hoe handig zou het zijn als je nooit meer meerdere keren dezelfde data hoeft in te voeren op verschillende plekken? Of dat je je gehele facturatue vereenvoudigd naar één simpele druk op de knop? Wij kennen alle ins- en outs van deze en vele andere API’s, dus vertel ons waar je in wilt groeien en wij helpen je daarbij.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.