Optimaliseer je bedrijfsproces met een Exact Online API-koppeling

Exact Online is meer dan een boekhoudpakket en CRM-oplossing; het is de ruggengraat van een succesvol bedrijf. Maar om echt het maximale uit Exact Online te halen, heb je een naadloze integratie met je andere bedrijfssoftware nodig. Hier komen onze op maat gemaakte API-koppelingen in beeld.

Waarom kiezen voor een API-koppeling met Exact Online?

Een API-koppeling tussen Exact Online en je andere software kan je bedrijfsprocessen optimaliseren. Denk aan het automatisch synchroniseren van facturen en voorraadmutaties van je webwinkel, of het automatisch koppelen van online betalingen via payment providers zoals Mollie, Stripe of Multisafepay aan je boekhouding. Dit betekent minder handmatige invoer, minder fouten en meer tijd om te focussen op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf.

Automatiseer je webwinkel met een boekhoudkoppeling

Handmatig gegevens overzetten tussen je webwinkel en Exact Online behoort tot het verleden met onze API-koppeling. Automatiseer je voorraadbeheer, boek orders en facturen en synchroniseer klantgegevens met je CRM.

 • Shopify koppelen met Exact Online
  Maak je gebruik van het dynamische e-commerce platform Shopify? Dan kan een API-koppeling tussen jouw Shopify webwinkel en Exact Online je bedrijfsprocessen naar een hoger niveau tillen. Deze koppeling maakt het mogelijk om automatisch je voorraad bij te werken, bestellingen en facturen te registreren in Exact Online en klantgegevens te synchroniseren.
 • WooCommerce koppelen met Exact Online
  Als je vertrouwt op het veelzijdige e-commerce platform WooCommerce, kan een maatwerk koppeling met Exact Online een game-changer zijn voor je bedrijfsvoering. Door WooCommerce te koppelen aan Exact Online, automatiseer je cruciale processen zoals voorraadbeheer, het boeken van bestellingen en facturen en het synchroniseren van klantgegevens.
 • Lightspeed koppelen met Exact Online
  Vertrouw je op het innovatieve e-commerce platform Lightspeed voor je online winkel? Een gemaakte koppeling met Exact Online kan je helpen om nog meer uit dit platform te halen. Deze naadloze integratie maakt het mogelijk om automatisch je voorraad te beheren, bestellingen en facturen in Exact Online te registreren, en klantgegevens te synchroniseren.

Door een koppeling te maken tussen je e-commerce platform en Exact Online optimaliseer je je bedrijfsprocessen. Hierdoor verminder je handmatig werk, minimaliseer je fouten en creëer je ruimte om je te concentreren op de verdere groei van je bedrijf.

Klaar om je bedrijf een boost te geven?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat een koppeling met Exact Online voor jouw bedrijf kan betekenen.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Lees ook ons artikel: Exact Online: nog meer mogelijkheden

Breid je mogelijkheden uit met Exact Handel en Productie

De krachtige REST API van Exact Online gaat verder dan alleen je boekhouding en CRM. Het biedt ook integratiemogelijkheden met Exact voor Handel en Exact voor Productie. Door deze producten te koppelen aan jouw software, kun je nog meer uit je data halen, tijd besparen en fouten voorkomen.

Experts in Exact API koppelingen

Met 20 jaar ervaring en honderden gerealiseerde koppelingen zijn we echte experts in het bouwen van API-koppelingen voor Exact Online. Of je nu je voorraad wilt synchroniseren met de Retailer API van Bol.com, inkoopopdrachten wilt opslaan in Exact Online, of je CRM systeem wilt koppelen voor klant- en relatie synchronisatie, wij hebben de kennis en ervaring om het te realiseren.

Koppelingen met Exact die wij hebben ontwikkeld worden o.a. gebruikt voor:

 • Realtime voorraadbeheer: Door voorraadmutaties uit Exact Online beschikbaar te stellen via een JSON/HTML feed en te synchroniseren met de Retailer API van Bol.com, is er altijd actuele voorraadinformatie beschikbaar. Dit zorgt voor nauwkeurige voorraadbeheer en efficiënte bedrijfsvoering.
 • Efficiënte inkoopprocedures: Door inkoopopdrachten in diverse formaten, van e-mails tot text-files in SFTP, op te slaan in Exact Online, wordt handmatige invoer verminderd en de nauwkeurigheid van het inkoopproces verhoogd.
 • Factuurbeheer: Het ‘parsen’ en opslaan van PDF-facturen in Exact Online, evenals het opslaan van verkoopfacturen uit webshops en andere boekhoudpakketten, zorgt voor een naadloos en efficiënt facturatieproces.
 • CRM integratie: Door klant- en relatiegegevens te synchroniseren via de koppeling van CRM-systemen aan Exact Online, ontstaat er consistente en nauwkeurige klantinformatie over alle platforms. Dit verbetert de klantrelatiebeheer en verhoogt de klanttevredenheid.
 • Financiële rapportage: Het maken van journaalposten om de inkoopwaarde van de omzet uit webshops te boeken, zorgt voor een nauwkeurige en up-to-date weergave van de financiële situatie. Dit levert waardevolle inzichten op voor strategische besluitvorming.

Maatwerk koppeling nodig?

Gebruik je Exact Online maar mis je een koppeling met je andere softwarepakket of systeem? Dan zijn wij er om je te helpen. Met onze diepgaande kennis van de REST API’s van Exact Online kunnen we vrijwel elke online dienst koppelen aan Exact. Het resultaat? Een veilige, efficiënte en foutloze integratie die je bedrijfsprocessen transformeert.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Exact Online te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Exact Online. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales