iZettle API koppelen

iZettle is een -door PayPal ondersteunde- kassa en pinapparaat systeem gericht op de kleinere spelers. Via hun overzichtelijke CMS heb je inzicht in je verkooprapporten, boekhouding en voorraadbeheer.

Naast dat iZettle eenvoudig is te configureren met je PayPal account is het grootste voordeel dat je er een zeer veilig en gebruiksvriendelijk kassasysteem met bijbehorend hardware bij krijgt. Voor zaken met weinig personeel en veel administratie kunnen de extra's van iZettle daarom een prima aanvulling zijn. Maar daar houden de functies en voordelen natuurlijk niet op.

De API van iZettle

Dankzij de API die iZettle aanbiedt kan je namelijk ontzettend veel hulpmiddelen in je systeem integreren. Denk bijvoorbeeld aan transacties zoals kaartbetalingen, kaarttoeslagen, uitbetalingen en voorschotsuitkeringen, en verbind deze met je Moneybird of Twinfield. Het synchroniseeren van je verkoopinformatie met dat van iZettle of simpelweg uitlezen van data uit je eigen CMS kunnen de oplossing bieden die een API met zich meebrengt. Kortom, door handelingen binnen en buiten iZettle te automatiseren biedt je je onderneming nog meer gemak. En wij helpen jou daar graag bij.

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van API koppelingen met iZettle. Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Koppelen met iZettle was nog nooit zo simpel

Benieuwd wat een API koppeling met iZettle voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen