Moneybird

Home > Moneybird

Uit dezelfde categorie:

De software van Moneybird is een uitstekende omgeving voor ondernemers en boekhouders. Dankzij de vele mogelijkheden is het een stevige basis voor iedere onderneming. De krachtige API maakt het mogelijk om gegevens makkelijk uit te lezen in je Moneybird omgeving of er gegevens uit te halen en plaatsen waar nodig.

De bijbehorende API is veilig, snel en slim opgezet waardoor er heel veel mogelijkheden zijn. Zo kun Moneybird koppelen aan je payment provider, je webwinkel en Bol.com omgeving. Een API koppeling met Moneybird bespaart dus veel tijd en onndige (typ)fouten.

Moneybird API koppelen

Moneybird heeft dus een uitgebreide API waarmee het mogelijk is om een koppeling te maken met de gegevens in je administratie. Door bijvoorbeeld je webwinkel te koppelen aan Moneybird kun je automatisch facturen en contactinformatie uitwisselen met je administratie. Maar denk ook aan voorraad bijwerken, orders en facturen boeken en klanten synchronsieren met je CRM.

Maak je gebruik van een payment provider zoals MollieMoneybird of Multisafepay? Met een API koppeling maak je bijvoorbeeld handmatige verwerkingen van iDeal of creditcard betalingen verleden tijd. Overtypen en controleren is niet langer nodig; jouw informatie is altijd en overal up-to-date.

Dit scheelt veel werk en zorgt voor een goed inzicht in je financiële positie. Zo hou je alleen maar meer tijd over om je bezig te houden met je core-business. Dat is simpelweg een win-win!

Eigen software koppelen aan Moneybird

Naast het koppelen van Moneybird aan je webwinkel, CRM pakket, uren- en salarisadministratie en voorraadbeheersysteem, kun je je Moneybird boekhouding ook koppelen aan (eigen) software en tools die je gebruikt. Dit stelt je in staat om delen van je administratie te automatiseren en dit voor jou een stuk makkelijker te maken.

De mogelijkheden zijn dus ongekend. Een greep uit de verdere mogelijkheden van de Moneybird API zijn onder andereL

  • Voorraad (mutaties) ophalen uit Moneybird en beschikbaar stellen in een JSON/HTML feed;
  • Verkoopfacturen uit webshops en andere administratie en boekhoudpakketten opslaan in Moneybird;
  • CRM systemen koppelen aan Moneybird voor synchronisatie klanten en relaties;
  • Voorraad (mutaties) synchroniseren met de Retailer API van Bol.com;
  • Inkoopopdrachten (in diverse formats van e-mails tot text-files in SFTP) opslaan in Moneybird;
  • Journaalposten maken om de inkoopwaarde van de omzet uit webshops te boeken.

Ga voor het succes van een Moneybird API

Gebruik je Moneybird maar mis je een koppeling met je andere softwarepakket of systeem? Heb je daardoor dubbele data of ben je veel tijd kwijt aan het handmatig overzetten van gegevens? Jouw API vragen zijn bij ons in goede handen. Vertel ons waar jouw groeimogelijkheden liggen en laat je software voor je werken.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.