Optimaliseer je bedrijfsproces met een iZettle API-koppeling

iZettle is een -door PayPal ondersteunde- kassa en pinapparaat systeem gericht op de kleinere spelers. Via hun overzichtelijke CMS heb je inzicht in je verkooprapporten, boekhouding en voorraadbeheer. Dankzij de iZettle API kan je tevens verschillende kanten op om data te verbinden met diverse software.

Naast dat iZettle eenvoudig is te configureren met je PayPal account is het grootste voordeel dat je er een zeer veilig en gebruiksvriendelijk kassasysteem met bijbehorend hardware bij krijgt. Voor zaken met weinig personeel en veel administratie kunnen de extra’s van iZettle daarom een prima aanvulling zijn. Maar daar houden de functies en voordelen natuurlijk niet op.

De API van iZettle

Dankzij de API die iZettle aanbiedt kan je namelijk ontzettend veel hulpmiddelen in je systeem integreren. Denk bijvoorbeeld aan transacties zoals kaartbetalingen, kaarttoeslagen, uitbetalingen en voorschotsuitkeringen, en verbind deze met je Moneybird of Twinfield. Het synchroniseeren van je verkoopinformatie met dat van iZettle of simpelweg uitlezen van data uit je eigen CMS kunnen de oplossing bieden die een API met zich meebrengt.

Kortom, door handelingen binnen en buiten iZettle te automatiseren biedt je je onderneming nog meer gemak. En wij helpen jou daar graag bij. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met onze API experts en vertel ons hoe we jouw data kunnen verreiken. Niets is ons te gek!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met iZettle te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met iZettle. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales