De API van Multisafepay implementeren

Multisafepay is één van de snelst groeiende payment providers van Nederland met inmiddels circa 12.000 klanten. Wij hebben de afgelopen jaren zowel met de oude als de nieuwe API van Multisafepay allerlei implementaties gedaan. Multisafepay biedt een behoorlijk scherp prijsmodel en prettige condities. Ze ondersteunen een breed pakket aan betaalmethodes waarbij ze je ook actief kunnen adviseren over de beste betaalmethodes voor een bepaald land (zeker interessant voor e-commerce toepassingen die breder dan alleen in Nederland worden uitgerold).

API Multisafepay koppelen

Vanuit de Multisafepay API kunnen diverse functionaliteiten aangeroepen worden. Zo is het mogelijk direct vanuit de API een betaling te starten en deze aan een gebruiker te e-mailen. Zo kun je bijvoorbeeld een factuur sturen met bijgevoegd gelijk een hyperlink om hem direct te voldoen. Dit verkort de betaaltermijn vaak fors. Daarnaast kun je vanuit de API de data die via Multisafepay wordt behandeld ophalen. Denk hierbij aan het automatisch inboeken van betalingen in je boekhoudpakket (bijv. ExactOnline of Reeleezee).

Multisafepay API implementatie

Eigenlijk kun je vanuit de API van Multisafepay alle handelingen die gerelateerd zijn aan de ontvangen betalingen uitvoeren. Je kunt ook refunds opstarten vanuit de API en bijvoorbeeld een lijst opvragen met betaalmethodes die op dit moment in je account ondersteund worden. Door de combinatie van het solide Multisafepay platform en onze ruime ervaring met payment providers (en in het bijzonder Multisafepay) zit je bij ons goed. Wij adviseren en implementeren.

Meer weten?

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor een korte brainstorm of een vrijblijvend voorstel.

Voorbeelden van API's waar wij mee werken