De API van Multisafepay implementeren

Multisafepay is één van de snelstgroeiende payment providers van Nederland met een scherp prijsmodel en prettige condities. Wij hebben de afgelopen jaren met zowel de oude als nieuwe API van Multisafepay allerlei implementaties gedaan. Daarnaast ondersteunen ze een breed pakket aan betaalmethodes waarbij ze je ook actief kunnen adviseren over de beste betaalmethodes.

API Multisafepay koppelen

Vanuit de Multisafepay API kunnen diverse functionaliteiten aangeroepen worden. Zo is het mogelijk direct vanuit de API een betaling te starten en deze aan een gebruiker te e-mailen. Zo kun je bijvoorbeeld een factuur sturen met een bijgevoegde hyperlink om deze direct te voldoen. De betaaltermijn verkort hiermee vaak fors. Daarnaast kun je vanuit de API de data die via Multisafepay wordt behandeld ophalen. Denk hierbij aan het automatisch inboeken van betalingen in je boekhoudpakket (bijv. ExactOnline of Reeleezee).

Multisafepay API implementatie

Vanuit de API van Multisafepay kun je vrijwel alle handelingen uitvoeren die gerelateerd zijn aan de ontvangen betalingen. Je kunt ook refunds opstarten vanuit de API en bijvoorbeeld een lijst opvragen met betaalmethodes die op dit moment in je account ondersteund worden. Door de combinatie van het solide Multisafepay platform en onze ruime ervaring met payment providers (in het bijzonder Multisafepay) zit je bij ons goed. Wij adviseren en implementeren.

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van API koppelingen met Multisafepay. Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Koppelen met Multisafepay was nog nooit zo simpel

Benieuwd wat een API koppeling met Multisafepay voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen