De API van Multisafepay implementeren

Multisafepay is één van de snelstgroeiende payment providers van Nederland, met inmiddels circa 15.000 klanten. Wij hebben de afgelopen jaren met zowel de oude als nieuwe API van Multisafepay allerlei implementaties gedaan. Multisafepay biedt een behoorlijk scherp prijsmodel en prettige condities. Ze ondersteunen een breed pakket aan betaalmethodes waarbij ze je ook actief kunnen adviseren over de beste betaalmethodes voor een bepaald land (zeker interessant voor e-commerce toepassingen die breder dan alleen in Nederland worden uitgerold).

API Multisafepay koppelen

Vanuit de Multisafepay API kunnen diverse functionaliteiten aangeroepen worden. Zo is het mogelijk direct vanuit de API een betaling te starten en deze aan een gebruiker te e-mailen. Zo kun je bijvoorbeeld een factuur sturen met een bijgevoegde hyperlink om deze direct te voldoen. De betaaltermijn verkort hiermee vaak fors. Daarnaast kun je vanuit de API de data die via Multisafepay wordt behandeld ophalen. Denk hierbij aan het automatisch inboeken van betalingen in je boekhoudpakket (bijv. ExactOnline of Reeleezee).

Multisafepay API implementatie

Vanuit de API van Multisafepay kun je vrijwel alle handelingen uitvoeren die gerelateerd zijn aan de ontvangen betalingen. Je kunt ook refunds opstarten vanuit de API en bijvoorbeeld een lijst opvragen met betaalmethodes die op dit moment in je account ondersteund worden. Door de combinatie van het solide Multisafepay platform en onze ruime ervaring met payment providers (in het bijzonder Multisafepay) zit je bij ons goed. Wij adviseren en implementeren.

Weten wat een API koppeling voor jou kan doen?

Vertel ons meer over jouw omgeving en wensen, dan kijken we samen hoe wij voor jouw organisatie het beste uit een API koppeling met Multisafepay kunnen halen. Dankzij onze ervaring met de Multisafepay API kunnen wij vaak meer bereiken met een koppeling dan je verwacht.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Wacht daarom niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan en kijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Vraag direct een offerte aan
divider

Voorbeelden van API's waar wij mee werken