Optimaliseer je bedrijfsproces met een Reeleezee API-koppeling

Reeleezee is één van de verschillende boekhoudpakketten waarmee wij jouw gegevens kunnen koppelen. Het pakket kenmerkt zich door eenvoud en is vooral gericht op kleinere ondernemers. Inmiddels hebben zij ruim 50.000 ondernemingen als klant en ook Reeleezee API is inmiddels behoorlijk volwassen.

Software koppeling Reeleezee

De API van Reeleezee is solide opgezet en biedt diverse mogelijkheden voor het ophalen, bijwerken en opslaan van data. Heb je een webshop en wil je al je orders automatisch opslaan in Reeleezee? Of heb je een CRM systeem en wil je al je klantgegevens automatisch synchroniseren tusssen je Reeleezee pakket, je Mailchimp mailinglijsten en het CRM pakket? Geen probleem. Met de handige API van Reeleezee en onze ruime ervaring in het veilig en stabiel koppelen van online systemen zit je goed.

Webwinkel koppelen met Reeleezee API

Je begint kleinschalig met een eenvoudige webshop en een paar klanten, voor je het weet slaat het succes door en zit je iedere maand met duizenden handmatige handelingen. Niet alleen arbeidsintensief maar ook erg foutgevoelig.

Dankzij de handige API van Reeleezee en diverse andere pakketten hoeft dit niet meer. Handmatig betalingen overzetten vanuit je payment provider zoals Mollie of Multisafepay of via Excel-lijsten zaken met elkaar afstemmen? Niet doen, vertel ons over jouw systemen en ervaar hoe wij jouw leven makkelijker kunnen maken met een paar simpele koppelingen. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Reeleezee te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Reeleezee. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales