Officient API implementeren

Dankzij het HR-administratie systeem van Officient verwerk je eenvoudig alle loonadministratie, personeelsdata en andere HR processen. Daarnaast is het systeem eenvoudig door meerdere mensen te gebruiken en beschikken ze over live-support voor hulp op afstand.

API koppelen van Officient

Zoals je gewend bent van een HR-systeem beheer je ook met Officient medewerkers, loongegevens, afwezigheden en contracten op één plek. Maar het werk van een ondernemer stopt niet op die plek. Ook het beheer van je andere systemen komen hier om de hoek kijken en daar is waar een API koppeling van pas kan komen. Want hoe mooi is het als zowel je boekhouding, webshop en andere datasets kan combineren met je Officient beheer omgeving? Hier komen wij van pas. Dankzij een API koppeling komen deze processen namelijk mooi samen op één plek.

Officient koppelen met jouw omgevingen

Door jouw omgevingen te verbinden met je Officient HR systeem gaan er dus vele deuren voor je open. Bedenk eens hoeveel tijd het bespaart als je bijvoorbeeld een verlof aanvraag automatisch kan verwerken in je Twinfield boekhouding? Of het verbinden van Officient mail processen met je eigen Mailchimp account? Het is allemaal te realiseren, zelfs functies die specifiek zijn voor jouw situatie. Zolang het online staat, kunnen wij ermee verbinden.

Alles is mogelijk

Dankzij onze enorme ervaring met grote applicaties en API koppelingen tussen vele verschillende software kunnen wij (vrijwel) iedere applicatie met elkaar laten spreken. Dus waar wacht je op? Laat verouderde systemen en handmatig overtypen in het verleden en ga voor een API koppeling die het verschil maakt.

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van API koppelingen met Officient. Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Koppelen met Officient was nog nooit zo simpel

Benieuwd wat een API koppeling met Officient voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen